(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä (Raisio)
Receptum Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Receptum Software on apteekkien digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste ja asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte. Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ketteriä ja nopeita ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Raision lisäksi Helsingissä ja Torniossa. Olemme osa Receptum-yhtiöiden 80 ammattilaisen porukkaa. Receptum on tehnyt terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja jo vuodesta 2000 ja osa henkilökunnasta on työskennellyt alalla yhdessä vielä 15 vuotta pidempään.

Haemme nyt lisää osaavia ja sitoutuneita devaajia Raision yksikköömme (ent. Vallisdata Oy) suunnittelemaan ja kehittämään MAXX-apteekkijärjestelmää yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa. Olet mukana luomassa ratkaisua, joka auttaa asiakkaitamme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Työsi on pääosin itsenäistä ja pienissä tiimeissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä.

Tärkeimmät osaamisalueesi ovat:
• C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core ja WPF,
• modernit web-teknologiat kuten HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue ja/tai React,
• eduksi katsotaan pilviratkaisuiden ja modernien web-teknologioiden osaaminen sekä kokemus ohjelmistotestauksesta,
• aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta,
• apteekkialan tuntemus on etu, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle. Tärkeintä tulevassa tiimiläisessämme ei ole, että sinulla on mahdollisimman suuri sertifikaatti- ja tekniikkalista CV:ssä, vaan halu kehittyä sekä intohimo tehdä hyvää koodia. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä halusi mukaan kehittämään uutta pilviratkaisua (Azure) tai perinteisempää desktop-ohjelmistoa.

Tarjoamme:
• työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä,
• mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi,
• työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen,
• liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 1.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "ohjelmistokehittäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0740.