(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä Lappeenrantaan ja Helsinkiin
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja etsimme ohjelmistokehityksen ammattilaisia työskentelemään Netvisor-tuotteen kehityksessä. Työ on kokopäiväinen, vakituinen ja olet ensimmäisestä päivästä alkaen tuottamassa arvoa asiakkaalle osana muuta tiimiä.

Keitä etsimme?

Pääset tekemään uraauurtavaa kehitystyötä taloushallinnon alalla. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Toivomme sinulta:

- Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, etenkin web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä
- Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
- Hyvää tietokanta- sekä rajapintaosaamista
- Erinomaisia tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
- Sujuvaa Suomen kielen taitoa
- Kiinnostusta jatkuvasti kehittää itseäsi

Taloushallinnon ratkaisullamme Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Tutustu Netvisoriin täällä: https://netvisor.fi/.

Arvostamme kokemusta Microsoft -teknologioista (.NET, SQL Server, IIS). Kokemus näistä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus tehtävään.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme parin vuoden välein jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä: https://vismasolutions.com/rekry/tuotekehitys/#edut. Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Lead Architect

Lähetä hakemuksesi 31.12.2019 mennessä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Janne Ihatsu, janne.ihatsu@visma.com, puh. 050 380 5746.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.