(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä Lahteen
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019
Meillä Visma Solutionsilla on kova pöhinä päällä ja kaipaamme joukkoomme lisää tekijöitä. Etsimmekin siis useaa ohjelmistokehityksen ammattilaista osaksi huikeaa kasvutarinaamme. Pääset työskentelemään Suomen johtavan taloushallinnon ohjelmiston, Netvisorin, kehityksessä ja vaikuttamaan suoraan tuhansien asiakkaidemme työpäivään.

Keitä etsimme?

Koodin vääntämisen suhteen et ole enää märkäkorva ja olet ollut mukana joissain maaliin asti menneissä projekteissa. Huhujen mukaan tällaisiakin projekteja on olemassa! Olet ratkaisukeskeinen, omaat luontaista omistajuutta tehtävistäsi ja asetat itsellesi kovia tavoitteita.

Menestyt tehtävässä siis mikäli:

- Osaat tarvittaessa keskustella aaltosulkein ja puolipistein. Ymmärrät, että web-teknologia on muutakin kuin Spidermaniksi pukeutumista ja haluat tehdä hommia ilman purkkavirityksiä
- Tietokanta- sekä rajapintaosaaminen on hallussa
- Tiedostat, että kun palvelu pyörii verkossa, on siellä myös niitä toisten kärpäsansojen hämähäkkejä, joiden tarkoitusperät voivat olla kyseenalaisia. Tiedostat siis tietoturvariskit.
- Sinulla on kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
- Omaat erinomaiset tiimityötaidot ja haluat puhaltaa yhteen hiileen
- AI tarkoittaa sinulle muutakin kuin vanha leffa tai Skynet
- Koodin kautta keskustelun lisäksi hallitset sujuvasti Suomen kielen.

Taloushallinnon ratkaisullamme, Netvisorilla, on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Työssäsi pääset vaikuttamaan tuotteemme kehitykseen aitiopaikalta. Tutustu Netvisoriin täällä: https://netvisor.fi/.

Työskentelemme Microsoftin teknologioilla (.net, SQL Server, IIS). Kokemus näistä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus tehtävään.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme juuri sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Eikä unohdeta huikeita firman bileitä, sillä niitähän riittää! Voit tutustua etuihimme täällä: https://vismasolutions.com/rekry/#edut. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Software Architect

Voit tutustua myös kokeneemman ohjelmistokehittäjämme uratarinaan Visma Severa-tuotteen parissa täällä: https://vismasolutions.com/ajankohtaista/life-in-solutions-2018-konkarina-tuotekehityksessa/.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee Lahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Janne Ihatsu, janne.ihatsu@visma.com, puh. 050 380 5746.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.