(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä ja Data-analyytikoita
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Kiinnostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus työllistyä ohjelmoinnin ja tietotekniikan alalle? Tai innostutko lukujen pyörittämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla? Hae mukaan koulutusohjelmaamme ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

Datan tehokas hyödyntäminen digimurroksen keskellä on nykyliiketoiminnassa äärimmäisen tärkeää yrityksen kilpailukyvyn ja päivittäisen toiminnan kannalta, toimialasta riippumatta. Loppumattomasta datasta ja uusimmista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niitä ei osata käsitellä. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia ohjelmistokehittäjiä ja data-analyytikkoja riveihinsä. Digiakatemia auttaa sinua syventämään tietotaitoasi ja löytämään oman roolisi datan tai koodin tulkkina!

Kouluttaudu ja työllisty

Sarasen viisi kuukautta (15.5. – 5.10.2020.) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen.

Räätälöity koulutus

Koulutuksissa hyödynnetään monipuolista, digitaalista oppimisympäristöä nimeltä Pluralsight. Pluralsight mahdollistaa laadukkaan ja dynaamisen opiskelumahdollisuuden, joka ei ole aikaan ja paikkaan sidottu. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päättyessä – koulutuksen sisältö onkin räätälöity aina sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi digitaalisen oppimisympäristön, sekä webinaarien avulla.

Yhteistyöyrityksemme hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – kouluttamamme ohjelmistokehittäjät ja data-analyytikot voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin. Digiakatemia tarjoaa hyvän pohjan uuden oppimiselle, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä.

Ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi

Tavoitteemme on räätälöidä juuri sinulle sopiva koulutuskokonaisuus, joka tukee työrooliasi ja kiinnostustasi, sekä edistää oppimistasi – koulutuspakettisi voi keskittyä esimerkiksi frontin tai backin kehitykseen, tai vaikkapa sulautettuun ohjelmointiin.

Koulutuksia on mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Front-end (Javascript, Angular, React, HTML5, CSS, …) 
  • Back-end (PHP, .Net, Python, Java…) 
  • Tietokannat 

Meillä on hyviä kokemuksia siitä, että ohjelmistokehittäjän tehtäviin on päästy pelkästään oman harrastuneisuuden ansiosta – yritykset arvostavat, jos sinulla on näyttää jotain konkreettista esimerkkiä koodausosaamisestasi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis paketti – meille tärkeintä on sinun innostuksesi alaa kohtaan ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi!

Data-analytiikan asiantuntijaksi

Data-analyytikot voivat työskennellä hyvin monenlaisissa rooleissa, yrityksestä tai toimialasta riippuen. Tämä on otettu huomioon koulutussisällöissämme ja kokonaisuus räätälöidään aina osallistujan ja yhteistyöyrityksen tarpeiden mukaisesti.

Koulutuksia on mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Tietokannat
  • SQL
  • Pilvipalvelut Azure ja AWS
  • PowerBI, Tableau

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Erityisesti tietokantaosaaminen vaikkapa harrastuneisuuden kautta on todella kysyttyä tällä hetkellä. Edellä mainittua tärkeämpää on kuitenkin motivaatiosi päästä työskentelemään dataan liittyviin työtehtäviin ja halusi oppia uutta!

Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 

Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  

Hae heti mukaan, sillä etsimme jo parhaillaan yrityksiä mukaan koulutusohjelmaan ja esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti.

Näin haet:

  1. Täytä työhallinnon hakemus linkistä tai lähimmässä TE-toimistossa. Löydät Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691252.
  2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva!

Hakujakso päättyy 16.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

Lisätietoja ohjelmasta

Löydät ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta nettisivuiltamme, osoitteista:

Ohjelmistokehitys: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia_ohjelmistokehitys

Data-analytiikka:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia_data_analytiikka

 Voit myös olla yhteydessä suoraan koulutuksen yhteyshenkilöön Anne Kauppiin, puh. 050 400 2888, anne.kauppi@saranen.fi