Ohjelmistokehittäjiä Finanssialalle
CGI Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Ketterää kehittämistä suuressa skaalassa.

CGI on vakaa, vahva ja kasvava IT:n ja liiketoiminnan konsulttiyritys. Työllistämme maailmanlaajuisesti 74 000 asiantuntijaa. Yksikkömme kehittää yhteistyössä OP-ryhmän kanssa finanssisalan uusia palveluita ja sovelluksia suuressa mittakaavassa. Tavoitteemme on aina toimittaa alan ja ajan parasta digitaalista palvelua toimintavarmasti ja ketterästi. Meillä työntekijät pääsevät toteuttamaan uusia kokemuksia suurelle määrälle asiakkaita.

Haemme uusia tekijöitä ketterään ohjelmistokehitykseen. Kaikkiin työtehtäviin palkattavat henkilöt tulevat toimimaan osana toteutustiimejä, joissa tehdään asiakkaan linjauksien mukaisia merkittäviä kokonaisuuksia digitalisaatiohankkeissa.

Yksikkömme toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työntekijämme sijoittuvat toimistollemme orientointijakson ajan, jonka jälkeen työtehtäviä tullaan tekemään ajoittain OP-ryhmän tiloissa Vallilassa.


Haemme nyt kasvavaan joukkoomme:

UI-kehittäjiä

Tulet toimimaan osana full stack -tiimiä, jossa pääset toteuttamaan nykyaikaisia responsiivisia käyttöliittymiä uusilla teknologioilla ja ketterillä menetelmillä. Kaikki full stack -tiimimme työskentelevät monipuolisten asiakasprojektien parissa, luoden finanssialan palveluita suurelle määrälle loppukäyttäjiä.

UI-kehittäjänä tunnet jo alan työkaluja ja teknologioita. Olet oma-aloitteinen ja osaat kommunikoida sujuvasti työstäsi suomeksi ja englanniksi. Omaat tarkan visuaalisen silmän ja tinkimättömät laatukriteerit.

Kannustamme sinua hakemaan, kun:
- Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla, tai omaat alalta työkokemusta
- Sinulla on vahva tietotaito käyttöliittymien kehittämisestä

Avaintaitoja:
Responsiivinen web-kehittäminen, Javascript, JQuery, CSS3, HTML 5, Modernit Frameworkit (ReactJS, AngularJS, Knockout), Single page applications.

Arvostamme myös kokemusta seuraavista kokonaisuuksista:
Automaatiotestaus, Grunt/Gulp, NodeJS, Yksikkötestaus, Jade/Pug, Jenkins/Maven, REST/Json/HTTP.


Java-kehittäjiä

Osaat ja haluat toimia osana ketterää tiimiä toteutettaessa projekteja soveltuvin ketterin menetelmin. Olet itseohjautuva sekä oma-aloitteinen ja innokas tutkimaan ja ratkaisemaan ongelmia.

Tunnet Java-teknologioita ja myös Javan liiketoimintapalveluiden kehittämistä (esim. Java EE tai Spring).

Kannustamme sinua hakemaan, kun:
- Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla tai omaat alalta työkokemusta
- Sinulla on vahva tietotaito liiketoimintapalveluiden kehittämisestä

Avaintaitoja:
Java / J2EE, Maven, Yksikkötestaus, Automaatiotestaus, Sovelluskehikot

Arvostamme myös kokemusta seuraavista kokonaisuuksista:
Database integration, Data modelling, RESTful services.


Full stack-kehittäjiä

Full stack -kehittäjänä sinulta odotetaan hyvää yleisymmärrystä sovellusarkkitehtuurin kaikista kerroksista ja siitä, miten ne kommunikoivat keskenään. Työtehtävien pääpaino on Java-palveluissa ja JavaScript-sovelluskehyksissä.

Tähtäät korkeaan laatutasoon, ja koodatessa otat huomioon myös testattavuuden, luettavuuden sekä uudelleenkäytettävyyden. Osaat kommunikoida ongelmat sekä niiden ratkaisut selkeästi suomeksi ja englanniksi Pystyt toimimaan itsenäisesti ja selvität asioita proaktiivisesti.

Kannustamme sinua hakemaan, kun:
- Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla, tai omaat alalta työkokemusta
- Sinulla on vahva tietotaito full stack -kehittämisestä
- Hallitset kattavan kokonaisuuden UI- ja backend-kehittämisen taitoja


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Työn sisältö: Tomi Sajaniemi, 040 840 8646.
Työsuhdeasiat: Marko Orasaari, 040 8671133.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 4.8.2019.

 

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278451
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki