(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä, Digia Enterprise -tuotteen kehitys
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Etsimme Progress-ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin, Jyväskylään, Tampereelle tai Lahteen.

Roolissasi osallistut oman toiminnanohjausjärjestelmämme Enterprisen asiakaskohtaisten ratkaisujen tekemiseen. Progress-ohjelmointi kuuluu ensisijaisesti toimenkuvaasi, mutta osaamisprofiilista riippuen tehtäväsi voivat sisältää myös määrittely- ja suunnittelutehtäviä.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus ohjelmoinnista ja mielellään osaamista olio-ohjelmoinnista sekä Progress OpenEdge ja Progress -tietokannoista. Toiminnanohjausjärjestelmien ja ketterien projektimallien tuntemuksesta on etua. Lisäksi sinulta löytyy rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa. Olet työskentelyotteeltasi itseohjautuva samalla kun puhallat yhteiseen hiileen tiimiläistesi kanssa. Pystyt viestiä suomeksi ja englanniksi.

Olemme yli 1000 hengen kasvava kotimainen ohjelmisto- ja IT-palveluyritys, joten meidän on mahdollista rakentaa erilaisia polkuja urallesi sekä yksilölliselle kehittymisellesi. Digialla panostetaan sisäiseen työnkiertoon eli edessäsi on monia mahdollisuuksia. Meillä saat vapautta ja vastuuta, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Saat tietenkin myös mukavan tiimin tuen ja kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden ja mahdollisuuden käyttää hyvin varusteltuja vapaa-ajan asuntojamme Rukalla, Tahkolla ja Vierumäellä.

Hakuaika päättyy 24.3.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, laitathan viestiä tai soittele: Mirja Lehtovaara, p. 050 531 9443 tai mirja.lehtovaara (at) digia.com.