(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä/tiiminvetäjä (MS-teknologiat), Prima Pet Premium Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 perustettu lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden maahantuoja ja valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Hau-Hau Champion, PrimaDog, PrimaCat, Planet Pet Society, Kennelpakaste sekä Freddy ja Birdy. Olemme yksi merkittävimmistä lemmikkialan toimijoista Suomessa, toimitamme lemmikeille huipputuotteet vastuullisesti ja ammattitaidolla. Meille lemmikkien hyvinvointi on kunnia-asia! Meitä Prima Petiläisiä on tänä päivänä noin 60. Joukkoon kuuluu lisäksi vähintään saman verran omia lemmikkejämme.

Lue meistä lisää: www.primapetpremium.fi.


Hau hau! Asiantunteva ja hyvähenkinen ICT-tiimimme etsii ohjelmistopuolen osaajaa ja tiiminvetäjää jatkamaan kanssamme kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksemme järjestelmä- ja ohjelmistokehitystä.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ/TIIMINVETÄJÄ (MS-teknologiat)


Prima Petillä olemme aina ymmärtäneet digitalisaation merkityksen liiketoiminnan menestyksen kannalta. ICT-tiimimme työskenteleekin lähellä liiketoimintaa ja meillä on myös johdon tuki takanamme. Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä kolme osaajaa. Yhdellä meistä työn painopiste on ollut toiminnanohjausjärjestelmän parissa ja tiiminvetämisessä, toisella lähituessa ja käyttäjien laitteissa kolmannen keskittyessä järjestelmäylläpitoon ja projekteihin. Ohjelmistokehitysosaajamme siirryttyä uusiin haasteisiin ja tiiminvetäjämme halutessa keskittyä ERP-hankkeisiin, meillä on tarjota sinulle näiden kahden osa-alueen yhdistelmärooli.

Olemme hyvin itseohjautuva ja yhdessä asioita edistävä tiimi, mutta tiiminvetäjänä tulisit ottamaan vastuuta työmme resurssoinnista, ylätason kommunikoinnista toimittajien ja johdon suuntaan sekä eri projektien yhteensovittamisesta. Pääosin työsi kuitenkin liittyy ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen. Siihen liittyen teet määrittelyitä, suunnittelua, ohjelmointia ja järjestelmien ylläpidon tehtäviä. Halutessasi voit ottaa myös teknisen vastuun raportointi- ja tuotetiedonhallinnan järjestelmistämme. Teknologiaympäristömme perustuu pitkälti MS-teknologioille, myös ohjelmistoteknisesti.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja/tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä. Sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus ohjelmisto- ja järjestelmäkehityksestä MS-teknologioilla (C#, .NET, MS SQL Server) ja mielellään myös PHP- ja JavaScript -osaamista. Toivomme sinulla olevan kiinnostusta raportoinnin ja raportoinnin tietolähteiden kehittämiseen. Eduksesi katsomme joidenkin seuraavien teknologioiden osaamisen: Tableu tai MS Power BI, Azure, O365 hallinta, Web Services ja MS Dynamics Nav / MS Dynamics 365 Business Central. Pääsääntöinen työkieli on suomi, mutta konserniyhtiöiden kanssa kommunikoimme englanniksi. Toimistokoirat kuuluvat vakiokalustoon, joten työympäristömme ei sovellu allergisille.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja osaat priorisoida. 

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavassa lemmikkieläinalan yrityksessä. ICT-tiimi on tukenasi tehtävässä onnistumisessa ja tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=378 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.
 Lue lisää: www.alenconsulting.fi.