Ohjelmistokehittäjä/tietoturva-asiantuntija, Trainee
Insta DefSec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Oletko tuleva turvallisten järjestelmien supersankari? Olisiko työskentely modernien teknologioiden ja menetelmien avulla yhteiskunnan turvallisuutta parantavien tuotteiden ja järjestelmien parissa sinun juttusi? Arvostatko työsi merkitystä koko yhteiskunnalle?
 

Haemme Insta DefSecille Tampereelle korkeakouluopiskelijoita harjoittelijoiksi ohjelmistokehitys- ja testaustehtäviin, järjestelmien ylläpitotehtäviin sekä kyberturvan asiantuntijatehtäviin ja valkohattuhakkereiksi tietoturvatarkastusprojekteihin. Meillä pääset työskentelemään erittäin mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä puolustus- ja hätäkeskusratkaisujen sekä kyberturvallisuuden parissa.

Ohjelmistokehityksen ja järjestelmien ylläpidon parissa työskentelevät asiantuntijamme kehittävät ja ylläpitävät yhteiskunnan toimintaa tukevia tietojärjestelmiä. Kyberturva-asiantuntijamme toteuttavat asiakkaillemme kyberturvan tilannekuvaratkaisuja ja PKI-järjestelmiä. Valkohattuhakkerimme etsivät asiakkaiden järjestelmistä tietoturva-aukkoja tehden erilaisia tietoturvatarkastuksia ja eettisiä hakkerointeja.

Etsimme uteliaita, rohkeita, aktiivisia ja työhön tarttuvia tiimipelaajia. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on, että haluat intohimoisesti päästä näyttämään osaamisesi käytännön projekteissa ja oppimaan lisää. Teet mielelläsi tiimityötä ja kiinnostuksesi mukaan voit päästä työskentelemään myös asiakasrajapinnassa. Ohjelmistotekniikan perustaitojen lisäksi arvostamme osaamista testauksesta tai tietoturvasta.

Joukkueemme on toisiaan arvostava tiimi alansa huippuammattilaisia, jonka rentoon, mutta samalla työhön ammattimaisesti suhtautuvaan ilmapiiriin on helppo kotiutua. Harjoittelijana työskentelet kokeneiden kollegojen ja huippuammattilaisten ohjauksessa. Opimme jatkuvasti uutta työmme, kollegoidemme ja koulutusten kautta. Moderni toimipisteemme tarjoaa loistavat puitteet työnteolle.

Voit aloittaa työskentelyn joustavasti kevään 2019 aikana ja toivomme, että jatkaisit työskentelyä myös syksyllä opintojen ohessa. Meillä työn ja opiskelujen yhdistäminen onnistuu joustavasti ja autamme sinua parhaamme mukaan opintojen loppuun saattamisessa.

Jätä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 verkkosivuillamme http://ura.instadefsec.fi . Liitäthän hakemukseen mukaan opintorekisteriotteesi ja kerrot mihin tehtäviin sinulla olisi suurin intohimo. Rekrytointipäätöksiä teemme jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224260
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere