(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä/tekninen asiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

 

Sinä reipas ja monipuolisista tehtävistä pitävä ohjelmistokehittäjä, lähde mukaan raideliikenteen digitalisaation pariin. Etsimme kasvavaan joukkoon raideliikenteen digitalisaation kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden tekijöitä.

Haemme Digi- ja ohjelmistopalvelut -tiimiin ohjelmistokehittäjää/teknistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.
Valittu henkilö voi työskennellä joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Etsimme tekijää, jolta ohjelmistojen teko sujuu ketterästi nykyaikaisilla ohjelmointikielillä. Ohjelmistokehittäjänä/asiantuntijana voit olla mukana ohjelmistokehityksessä, erilaisissa digitalisaation ratkaisujen toteutuksessa, data-analyyseissä sekä myös tulevaisuuden raideliikenteen hallintajärjestelmän (ERTMS) -projekteissa.
Olet etsimämme osaaja, jos sinulta löytyy ohjelmointiin hyvä työkalupakki, olet omatoiminen, tiimityö on luontevaa ja olet halukas tekemään monipuolisia tehtäviä. Ohjelmointiosaaminen voi olla web- ja mobiiliratkaisuista tai sulautetuista järjestelmistä.
Asenne ratkaisee – kerro siis meille, mitä osaat.

Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa selkeää kirjallista aineistoa.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.