Ohjelmistokehittäjäksi intensiivikoulutuksesta – Code Bootcamp Pohjois-Savo
Saranen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Oletko etsinyt tapaa päästä IT-alalla eteenpäin tai nostaa nykyistä koodausosaamistasi uudelle tasolle? Haetko työmahdollisuuksia Pohjois-Savon alueelta? Verkkokoulutuksena järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen osaajaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää.

Pohjois-Savon alueen alueella järjestettävä Code Bootcamp antaa sinulle väylän kasvattaa tuoretta osaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi ohjelmistokehityksen asiantuntijana. Jos olet motivoitunut tekijä ja sinulla on aito kiinnostus ohjelmointia kohtaan, tämä on sinun mahdollisuutesi viedä taitosi uudelle uralle.

30 päivän mittainen intensiivikoulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

 

Aloittelija tai konkari – uramahdollisuuksia monille eri taustoille

Code Bootcamp on 30 päivän intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii niin alaan tutustuville tekijöille, ohjelmistokehityksen parista vastavalmistuneille, koodausprojekteja harrastuksenaan tehneille osaajille kuin jo edistyneillekin koodareille.

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Ohjelman lopputuloksena panostat osaamiseesi ja uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun, koodauskieliin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

 

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
 • Olet luontainen ongelmanratkaisija
 • Sinulla saattaa olla aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana
 • Sinulla on IT-alaan liittyvä alempi tai ylempi (korkea)koulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi, insinööri, tradenomi, KTM, datanomi tai merkonomitutkinto)
 • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky

Code Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Bootcampista valmiudet koodariuralle – monta hyvää syytä hakea

 • Maksuttoman verkkokoulutuksen kautta koodauksen makuun. Bootcampin tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan IT-alalle. Pohjois-Savon alueen henkilöille suunnattu koulutus toteutetaan verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi.
 • Saat uusia oppeja taskuusi. Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta ohjelmistokehityksestä ja pääset osoittamaan yrityksille taitosi ja innokkuutesi konkreettisen demon avulla. Käytännönläheisen koulutuksen kautta uudet opit ovat tehokkaasti siirrettävissä tuleviin työprojekteihin.
 • Alalla riittää tekemistä. Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.
 • Bootcampista eväät työllistymiseen. Bootcampin jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin Pohjois-Savossa alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä 6 kk ohjelman päätteeksi.

Koulutuksiemme avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä alalle, jossa tekemistä riittää. Myöhemmin alkavan Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi. Voit tutustua lisää Bootcamp-kokonaisuuteen ja koulutussisältöihin koulutusjärjestäjä Sarasen nettisivulla.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 14.12. mennessä! Haastattelut ja esivalinnat alkavat heti hakuajan käynnistyttyä!

 

1. Täytä TE:n hakulomake

Löydät Code Bootcamp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla: 695748. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili.

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 14.12.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – haku on jo käynnissä ja käsittelemme hakemuksia paraikaa! Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivulla.

 

Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman yhteyshenkilöltä, Katri Pajariselta.

Katri Pajarinen, Saranen Consulting, 050 377 2477 tai katri.pajarinen@saranen.fi (arkisin klo 9-14)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1400523
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Kuopio, Pohjois-Savo, Varkaus
 • Lisätietoja antaa: Katri Pajarinen, katri.pajarinen@saranen.fi