Ohjelmistokehittäjäksi intensiivikoulutuksen avulla
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Kymenlaaksossa järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa työt etsivät sinua! Hae mukaan pian ja koodaa uratarinasi seuraava kappale!

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. Useat Kymenlaakson ja Kaakkois-Suomen yritykset etsivätkin ohjelmistoalan tekijöitä monenlaisiin rooleihin – koulutusohjelmamme on erinomainen väylä työllistyä alalle, kokemuksestasi riippumatta!

Haluatko kuulla ohjelmasta lisää? Ilmoittaudu tiistaina 19.5. järjestettävään webinaariin ja tapaa samalla koulutuksen järjestäjät!

Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Code Bootcamp on 20 päivän intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii niin alaan tutustuville, ohjelmistokehityksen parista vastavalmistuneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Koulutus antaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää koodausosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta. Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tietotaidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi oman harrastuneisuuden, itsenäisen opiskelun tai koodausprojektien kautta.

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
 • Olet luontainen ongelmanratkaisija
 • Sinulla on aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana
 • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu ensisijaisesti Kaakkois-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Code Bootcampista valmiudet koodariuralle

Code Bootcamp on 20 päivän mittainen ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, demon rakentamisen sekä itsenäisten harjoitusten avulla. Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään. Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi.

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin syksyllä alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi.

Koulutuksiemme avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä alalle, josta työt eivät lopu. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi.

Hae mukaan heti!

1. Täytä TE:n hakulomake

Löydät Code Bootcamp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla: . Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili.

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 8.6.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – haku on jo käynnissä ja käsittelemme hakemuksia paraikaa!

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivuilla. Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman projektikoordinaattorilta, Pinja Heimalalta.

Pinja Heimala, Saranen Consulting 040-8493962 / pinja.heimala@saranen.fi

 

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1360665
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kymenlaakso