(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjäksi Code Training Campin avulla
SARANEN CONSULTING

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Ohjelmistokehittäjäksi Code Training Campin avulla

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus toteuttaa itseäsi dynaamisen koulutuksen kautta? Osallistu Code Training Camp -täydennyskoulutukseen ja koodaa oman uratarinasi seuraava kappale!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen tehtävien pariin. Oulussa järjestettävä Code Training Camp auttaa sinua löytämään oman roolisi alalta, omaan kokemukseesi peilaten!

Kenelle koulutus sopii?
Code Training Campin tavoitteena on kouluttaa uusia koodareita ohjelmistokehityksen pariin Oulun talousalueelle. Koulutus sopii sekä alaan vasta tutustuville, että jo edistyneillemmekin koodareille, jotka haluavat syventää oman osaamisensa seuraavalle tasolle. Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tiedot ja taidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

  • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
  • Sinulla on aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta (etenkin Java)
  • Olet luontainen ongelmanratkaisija
  • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky
  • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis talentti – kaikkea edellä mainittua tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja halusi kehittyä tulevaisuuden alan osaajaksi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Code Training Camp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu ensisijaisesti Oulun talousalueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutuksen tavoitteena on edistää työllistymistäsi ohjelmistokehittäjäksi ja auttaa sinua kehittämään ammatillista osaamistasi.

Code Training Campin lopputuloksena harjoitustyö

Code Training Camp on 35 päivää kestävä lyhytkoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. Ohjelman sisältö on rakennettu Java-ohjelmointikielen ympärille – koulutus sisältää Javan perusteiden käsittelyä, sekä edistynyttä Java-ohjelmointia. 

Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella omaa osaamistasi korostavan harjoitustyön, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan. Ohjelmointiosaaminen on siis todella konkreettista – mitä paremmin pystyt esittämään omaa osaamistasi ja potentiaaliasi yrityksille työnhaussa, sitä houkuttelevampi osaaja olet työmarkkinoilla!

Koulutus alkaa 13.3.2020 ja lähiopetuspäivät järjestetään Oulussa. 

Oulun yritykset tarvitsevat osaamistasi

Oulussa on paljon yrityksiä, jotka etsivät uusia osaajia ohjelmistokehittämisen pariin. Yritysten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarvetta osaajille löytyy, mutta päteviä tekijöitä on heikosti tarjolla. Code Training Camp -koulutuksemme on siis todella ajankohtainen ja hyvä mahdollisuus päästä alalle, jossa työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja uusista osaajista on huutava pula. 

Hae heti mukaan!

Haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana, hae siis mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja täyttänyt osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691023?locations=Pohjois-Pohjanmaa&announced=0&sort=1

Löydät Code Training Camp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla 691023. 

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=362 . Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.
Hakujakso päättyy 24.2.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä! 

Lisätietoja ohjelmasta:
Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/code-training-camp
Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Henri Haakanalta, henri.haakana@saranen.fi, 050 436 5858. 

Tervetuloa Code Training Camp -hakijainfoon torstaina 20.2.2020 klo 12.00 kuulemaan lisää ohjelman tavoitteista, sekä tapaamaan koulutusohjelman järjestäjät henkilökohtaisesti! Infotilaisuus järjestetään osoitteessa: Teknologiantie 1, 90590 Oulu, Amerikka koulutustila.