(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjäksi Code Bootcampin avulla
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Kouluttaudu ohjelmistokehittäjäksi Code Bootcampin avulla

Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus syventää osaamistasi koulutuksen kautta, tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Turussa järjestettävä Code Bootcamp -koulutusohjelma auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa työt etsivät sinua!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita. Useat Turun seudun yritykset etsivätkin tekijöitä monenlaisiin rooleihin – koulutusohjelmamme on erinomainen väylä työllistyä alalle, kokemuksestasi riippumatta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Jo neljättä kertaa Turussa järjestettävän Code Bootcampin tavoitteena on kouluttaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii niin alaan tutustuville, ohjelmistokehityksen parissa vastavalmistuneille kuin jo edistyneillemmekin koodareille. Code Bootcamp antaa sinulle mahdollisuuden syventää koodausosaamistasi, sekä tilaisuuden arvioida alanvaihtomahdollisuuksia ohjelmistokehityksen pariin.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi oman harrastuneisuuden, itsenäisen opiskelun tai koodausprojektien kautta. Koulutusohjelmaan voivat hakea henkilöt, jotka ovat työttöminä työnhakijoina, työttömyysuhan alaisina tai määräaikaisessa työsuhteessa. 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae rohkeasti mukaan!

Code Bootcampista valmiudet koodariuralle

Code Bootcamp on 25 työpäivän mittainen ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, demo-ohjelman rakentamisen sekä itsenäisten harjoitusten avulla. Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan. 

Code Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi mm. seuraavien aiheiden parissa:

  • Ohjelmoinnin perusteet
  • C#-ohjelmointikieli ja .NET-ympäristö
  • SQL -kieli ja tietokannat
  • Työnhakuvalmennus
  • Web-ohjelmointi
  • React
  • Mobiiliohjelmointi
  • Pilvipalvelut

Koulutus järjestetään Turussa lähiopetuksena ja koulutukseen sisältyy myös etäpäiviä demon rakentamiseen. Koulutuksesta vastaa Intertechno Training Oy, joka on toteuttanut jo lukuisia Code Bootcamp -koulutuksia eri puolilla Suomea. 

Yrityksissä mittava koodaripula - työllisty Code Academyn kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin keväällä alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Code Academy on 6 kuukauden mittainen koulutusohjelma, jonka aikana työskentelet ohjelmistokehittäjänä yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi työtehtävissä merkittävällä tavalla.

Koulutuksiemme avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä alalle, josta työt eivät lopu. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi.

Hae mukaan heti!

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Ohjelma järjestetään 18.3. – 23.4.2020. 

Haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana, hae siis mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: muista täyttää sekä TE-toimiston hakulomake, että Sarasen osaamisprofiili.

1. Täytä TE-toimiston sähköinen hakulomake osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 691366. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702. 

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=370 . Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 12.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä! 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät täältä: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/code-bootcamp-turku 

Voit halutessasi kysyä lisää tietoa ohjelmasta ja sen toteutuksesta projektikoordinaattori Samuel Leivolta, samuel.leivo@saranen.fi, 050 414 3304. 

Code Bootcamp ja Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.