(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjäksi Code Bootcampin avulla
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus toteuttaa itseäsi dynaamisen koulutuksen kautta? Koodaa urallesi seuraava kappale Code Bootcampissa ja vie taitosi alalle, jossa uusista osaajista on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita.

Useat Joensuun alueen yritykset etsivätkin tekijöitä monenlaisiin rooleihin – työllistymisnäkymät ovat erinomaiset, ja ohjelman aikana saadut taidot ja kontaktit ovat arvokkaita uuden työpaikan löytämistä silmällä pitäen. Joensuussa järjestettävä Code Bootcamp -koulutus auttaa sinua löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta, kokemuksestasi riippumatta! Voit löytää itsesi ohjelmistokehittämisen parista monenlaisista tehtävistä ja roolisi voi tulevaisuudessa olla esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI-kehittäjä
 • UX-Designer
 • Sovellusasiantuntija
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Backend Developer

Kenelle koulutus sopii?

Koulutusohjelma sopii sekä alaan vasta tutustuville, että jo edistyneillemmekin koodareille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan. Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tietotaidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
 • Olet luontainen ongelmanratkaisija
 • Sinulla on aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana
 • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis talentti – kaikkea edellä mainittua tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja halusi kehittyä tulevaisuuden alan osaajaksi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Karjalan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutuksen tavoitteena on edistää työllistymistäsi ohjelmistokehittäjäksi ja auttaa sinua kehittämään ammatillista osaamistasi.

Bootcampin lopputuloksena demo-ohjelma

Koulutusohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. Ohjelman aikana opiskelet ohjelmistokehitystä ja siihen liittyviä työelämätaitoja 20 lähiopetuspäivän verran, ja teet itsenäisesti monipuolisia harjoituksia. Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi.

Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella omaa osaamistasi korostavan demo-ohjelman, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Ohjelma järjestetään 2.3. – 14.4.2020 (lähiopetuspäivät Joensuussa). Koulutuksessa on tauko 16. – 29.3.2020.

Hae mukaan heti!

Haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana, hae siis mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta - sekä TE-toimiston, että Sarasen osaajaprofiilin:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691021

Löydät Code Bootcamp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla 691021.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=361 . Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 24.2.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Ohjelman alustavat haastattelupäivämäärät ovat pe 14.2. ja to 27.2., joten kannattaa pitää kyseiset päivät muistissa kalenterissa. Olemme hakijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä tarkemmista yksityiskohdista.

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/code-bootcamp

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Pinja Heimalalta pinja.heimala@saranen.fi, 040 849 3962. Tavoitat Pinjan puhelimitse tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00 – 14.00 välisenä aikana.