Ohjelmistokehittäjä, Elisa Oyj
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2013

Haemme Elisan Tuotanto-yksikön Prosessit & IT:n Palvelukehitys-osastolle

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ  

Elisan palveluiden kehitys- ja ylläpitotyöhön.

Jos olet kiinnostunut ja innostunut tulemaan mukaan kehittämään Suomen johtavia verkkosovelluspalveluita, voit olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mahdollisuutta päästä mukaan Elisa Viihteen, Elisa Kirjan ja Elisa Vahdin kehitystiimeihin.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta Java-ohjelmoinnista työelämässä tai kokemusta mobiilisovellusten ohjelmoinnista (Android, iOS tai Windows Phone). Ymmärrät mitä tarkoittaa HTML5, Javascript, JQuery ja Ajax. Testivetoinen kehitys on sinulle tuttua ja kokemus ketterästä ohjelmistokehityksestä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta vahvaa tiimityöskentelytaitoa ja avoimuutta. Itsenäinen suunnittelu- ja päätöksentekokyky sekä rento ote tekemiseen varmistaa sopeutumisen tiimiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä nopeasti muuttuvalla toimialalla. Elisa tarjoaa vakaat työskentelyolosuhteet, hyvät työsuhde-edut, joustavat työskentelytavat sekä huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Elisa Kirja ja Vahti: Jukka Niittymaa, jukka.niittymaa@elisa.fi, puh. 0456700995
Elisa Viihde: Mikko Vainio, mikko.vainio@elisa.fi, puh. 0505066363

Lähetä hakemuksesi 13.3. mennessä osoitteessa http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/rekrytointi/.

Voit tutustua palveluihimme:

Elisa Viihde - http://www.elisaviihde.fi/
Elisa Kirja - http://kirja.elisa.fi/
Elisa Vahti - http://www.elisa.fi/vahtilive/