Ohjelmistokehittäjä
DNA Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme DNA:n tekniikan IP ja Optiset verkot yksikköön työkaveriksi Ohjelmistokehittäjää, voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Raumalla, Tampereella tai Oulussa.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

Työtehtävä: Ohjelmistokehittäjä

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Työsuhde: vakituinen
 • Sijainti: Helsinki, Lahti, Rauma, Tampere, Oulu & vapaa etätyö
 • Haku päättyy: 7.12.2021
 • Lisätietojen antaja: ryhmäpäällikkö Kasperi Löfberg kasperi.lofberg(at)dna.fi

TULEVA TIIMISI:

Työkaveriksi sinua odottaa mukava, asiantunteva ja toisiaan tukeva tiimi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, jossa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan asioihin yrityksessä ja omassa työssäsi. Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Ohjelmistokehittäjänä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat verkon automaatioon liittyvien ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyö. Toimit myös automaatioarkkitehtuurin kehityksessä.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

 • sinulla on soveltuva tietoliikennealan korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työssä
 • sinulla on osaamista ohjelmointikielistä kuten Ruby sekä kokemusta ohjelmointiprojektien läpiviemisestä
 • sinulla on tietokanta-, backend- sekä frontend-ohjelmointiosaamista (full-stack)
 • tunnet rajapinnat kuten REST and SOAP
 • osaat käyttää versiohallintatyökalua (Git)
 • linux käyttöjärjestelmän osaaminen sekä kokemus automaatiotestauksesta on eduksi. Kokemus IP-verkoista ja niiden toimintaperiaatteista lasketaan myös eduksi

Sopeudut hyvin muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNA:laiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot