Ohjelmistokehittäjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Etsimme nyt digitaalisia ratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme Futuriotille kokenutta ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua Ohjelmistokehittäjää Tampereelle sijaitsevaan asiakkuuteen. Työ tehdään etänä, mutta alkuperehdytys ja säännölliset palaverit edellyttävät/olettavat asuinpaikkasi asettuvan Pirkanmaan alueelle.


Tehtävänkuva

Työtehtäväsi painottuvat yhden Futuriotin isoimman asiakkaan M-Filesin käyttöönottoprojekteihin, jotka ovat joko lyhyitä toimitusprojekteja ja/tai jatkuvan palvelun muutospyyntö tikettejä tai pienkehityksen projekteja.

Tehtäviisi kuuluu konfiguroida asiakkaan eli M-Filesin työkalua graafisella käyttöliittymällä, joten sen tai jonkun muun enterprise-työkalun konfiguroinnista tulisi olla joko kokemusta tai innokkuutta sen haltuunottoon.

Projekteja voi olla useita samanaikaisesti tai toisinaan yksi projekti, joka voi olla pitkäkestoisempi. Osallistut myös konsultin roolissa asiakasrajapinnassa vaatimusarvioiden ja speksausten laatimiseen aika-ajoin.

Mitä toivomme

Teknologioina ovat C# ja .NET ovat sinulla hallussa ja odotamme sinulta myös JavaScriptin perusteiden hallintaa.

Olet tehnyt vastaavanlaista työtä vähintään 3 vuoden ajan ja ymmärrät dynaamisen asiakasympäristön haasteet ja temmon. Pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä ja siitä, että saat haastaa itseäsi ja oppia uutta. Osaat kommunikoida selkeästi ja viestiä teknisiä asioita ymmärrettävästi eri tahojen välillä. Lisäksi sinulla on sujuva suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista sekä palvelumyönteistä asennettasi yhdistettynä tuotekehittäjän osaamisiin ja teknologian tuntemuksiin. Taustaltasi voit olla joko tuotetalosta tai konsulttiyrityksestä. Koulutustaustallasi ei ole suurta merkitystä, enemmän painotamme valinnassa työkokemustasi ja persoonaasi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Futuriot tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työntekijäkokemuksen, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Hyvinvointisi, menestyksesi ja ammatillinen kehityksesi ovat meille tärkeitä. Saat paljon vapautta ja vastuuta. Arvostamme ja odotamme ammattilaisen otetta – erinomaista suoriutumista ja korkeaa laatua – kaikessa, mitä teemme.

Lisätiedot

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta? Mikäli kyllä, niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon ja liitä itsesi mukaan hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Annastiina Korpi (annastiina@poolia.fi, p. 020 7290 835) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi, p. 020 7290 838).

Futuriot

Futuriot on vuonna 2016 perustettu digitaalisten liiketoimintaratkaisujen asiantuntijayritys. Ydinosaamistamme ovat data ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa. Olemme erikoistuneet Microsoftin teknologiaan ja pilvipalveluihin. Tavoitteemme on auttaa sinua saamaan kaikki hyöty irti liiketoimintasi datasta. Autamme sinua saamaan yrityksesi datan näkyväksi, jalostamaan siitä tietoa ja hyödyntämään sitä yrityksesi arjessa. Tehdään yrityksestäsi tiedon avulla kilpailukykyisempi!

www.futuriot.com

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448534
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere