(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Cor Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Haluatko osaksi nuorekasta, innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä toteuttamaan terveystoimialan parhaita digitaalisia palveluita? Cor Groupissa kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme aina käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Haemme nyt lisävahvistusta kehittämään ja ylläpitämään kasvukonsernimme ohjelmistoja ja palveluita osaavasta, ja jo työkokemusta vastaavista tehtävistä omaavasta ohjelmistokehittäjästä.

Tiimin vapaana oleviin saappaisiin etsimme rautaista C++(14 tai uudempi) -ohjelmoinnin ammattilaista ja Python-ohjelmointikielen taitajaa. Lisäksi sinulla olisi hyvä olla ymmärrystä ja työssä hankittua osaamista seuraavista:

  • tietokannat (esim. MySQL, MariaDB, MS SQL)
  • Docker
  • GitLab CI/CD
  • Robot Framework

Ideaalihakijallamme on aiempaa työkokemusta sovelluskehityksestä sekä vahvaa osaamista tehtävän avainteknologioista. Arvostamme erityisesti ratkaisukeskeistä ajattelua ja asennetta sekä pitkäjänteistä ja motivoitunutta työskentelyotetta. Työskentelet projektiesi parissa sujuvasti itsenäisesti hyödyntäen myös koko tiimin osaamista tarvittaessa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Olet kiinnostunut edelleen kehittymään ja oppimaan uutta, pääset vaikuttamaan projekteihisi osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Cor Groupissa sinua odottaa monialainen, kehitysorientoitunut ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Meillä terveys- ja hyvinvointialan uudistajina työskentelee yli 3000 asiantuntijaa ja tarjoamme ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet. Toimipaikkasi voi olla joko Oulu tai Helsinki.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 17.1.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Aloitamme haastattelujen tekemisen jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen - odotamme hakemustasi!

Haku alkaa 17. joulukuuta 2020 ja päättyy 17. tammikuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen