(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme hakee IT-alan ammattilaista 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄN TEHTÄVÄÄN

Uudessa tehtävässä pääset hyödyntämään IT- osaamistasi ohjelmoinnin ja konsultoinnin parissa.

Tehtävänäsi on tuottaa uusia ohjelmistoratkaisuja asiakasyrityksille ja konsultoida heitä järjestelmien soveltamisessa yrityksen liiketoimintaprosesseihin. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja.

Toimeksiantajamme on vuoden alussa perustettu IT-konsultointia harjoittava yritys Espoosta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa. Yritys tarjoaa valitulle innovatiivisen työn digitaalisten palveluiden kasvavalla kentällä ja monipuoliset työsuhde-edut. Palkkaukseen on neuvoteltavissa erilaisia malleja kokemukseen ja osaamiseen pohjautuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Sopimusehdot alan TES:n mukaan.

Tehtävässä onnistut parhaiten, kun

  • Sinulta löytyy halua työskennellä IT-konsulttina ja omaat kokemusta ohjelmistokehittämisen parista vähintään 5 vuoden ajalta.
  • Olet työskennellyt aikaisemmin frontend-puolen tehtävissä.
  • Hoidat projektit ammattitaidolla ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Työskentelet sujuvasti pitkäkestoisissa asiakasprojekteissa sekä itsenäisesti että ryhmässä.
  • Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta kielestä, esim: Java, Angular, QS, React jne.
  • Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta teknologiasta, esim: Node, Cloud Services (AWS/Azure/Google Cloud), relaatiotietokannat

Projektit etsitään hakijan osaamisen mukaan. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä ystävällisesti hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten kandidaattien haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Bettina Klinge, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 050 337 9694, bettina.klinge@aaltovoima.fi

 

Löydät meidät myös Facebookista: www.facebook.com/aaltovoima

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.