(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Tiedämme, että työpaikan vaihtaminen on usein työlästä ja vaatii kaikenlaista säätöä. Tästä syystä haluamme auttaa kokeneita ohjelmistokehittäjiä löytämään uusia töitä. Tarjoamme sinulle helpon tavan ulkoistaa uuden työpaikan haku kokeneille it-rekrytointikonsulteille.

Asiakasjoukkomme koostuu start-upeista Suomen suurimpiin yrityksiin ja haluamme auttaa teitä kohtaamaan toisenne. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Tampereella ja Jyväskylässä.

Etsimme niin back-end kuin front-endin parissa työskenteleviä ohjelmistokehittäjiä. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään ne työtehtävät, jotka sopivat sinun tilanteesi parhaiten ilman että joudut itse käyttämään siihen aikaa.

Toivomme sinulta:

Kokemusta jostain seuraavista teknologioista Java, C#, .NET, Python, Angular tai React

Vähintään parin vuoden kokemusta ohjelmistokehityksen parista

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Millaisia työpaikkoja tämän kautta voi saada?

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi finanssialalle, julkisen sektorin kehitysprojekteihin ja terveysteknologioiden pariin. Työpaikkasi voi olla joko konsulttitalossa tai yrityksen omassa tuotekehitystiimissä. Työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Barona IT on alan suurin työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tutustu meihin ja yhteistyökumppaneihimme tarkemmin täältä. (https://barona.fi/tyopaikka/it-alan-avoimet-tyopaikat-barona-it/)

Ota ensimmäinen askel seuraavaa haastetta kohti olemalla yhteydessä! Lisätietoja saat Mikko Laineelta (mikko.laine@barona.fi).