(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Neles

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

 

 

Tehtävästä

 

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää Smart Products RD -tiimiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksemme on erikoistunut teollisuusventtiileihin ja älykkäisiin venttiiliohjaimiin. Tiimimme kehittää venttiiliohjaimia sekä niiden diagnostiikkaa ja kunnonvalvontaa. Ohjelmistokehittäjänä työskentelet tuotteidemme ytimessä toteuttamassa asiakasvaatimuksia ja viemässä uusia innovaatioita käytäntöön.

Työskentelysi painottuu sulautettuun ohjelmistoon, mutta myös Windows-sovellukset ovat tärkeä osa työtäsi. Sulautetun ohjelmiston parissa pääset työskentelemään esimerkiksi flash-muistien tiedostojärjestelmän, antureiden ajureiden, säätöalgoritmien integroinnin, kenttäväyläkommunikoinnin, automaattisen testauksen, Bluetoothin ja graafisten käyttöliittymien parissa. Huomioit laitteistomme erityispiirteet kuten pienen energian­kulutuksen. Windows-ohjelmistolla laitteemme integroidaan asiakkaan automaatio­järjestelmiin. Sitä kehittäessäsi perehdyt tarvittaviin rajapintoihin ja ymmärrät käyttäjien tarpeet. Kehität sekä käyttöliitymiä että niiden taustalla olevaa toiminnallisuutta.

 

Menestyäksesi

Voit olla joko uran alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden ammattilainen tai kokenut ohjelmistokehittäjä. Odotamme, että tunnet sulautettuja järjestelmiä ja Windows-pohjaisten ohjelmistojen osaaminen on eduksi. Hallitset C-kielen ja arvostamme C# ja Python-osaamista sekä kokemusta automaattisesta testauksesta.

Hyvät tiimityötaidot tukevat tehtävässä menestymistä, viestit sujuvasti suomeksi ja osaat myös englantia. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja aloitekykyinen. Etsit jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla pääset myös itse vaikuttamaan tuotekehitykseen.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä. Saat arvokasta työkokemusta ja hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet. Lopullinen vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi.

 

Lisätietoja

Haethan tehtävään 11.10.2020 mennessä Neles urasivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa R&D Manager Kaj Schlupp, kaj.schlupp@neles.com.

 

 

Tietoa tuotteistamme löydät esimerkiksi https://www.neles.com/ndx