(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme nyt Ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla työurasi alkutaipaleella oleva henkilö tai kokeneempi kehittäjä.

Tulet vahvistamaan IT-tiimiämme ja pääset työyhteisöön, jossa on käytössä markkinoiden parhaimmat työkalut ja tekniikat. Kehitämme sisäisille sekä ulkoisille asiakkaillemme palveluita, jotka tarjoavat heille nopean ja helpon tavan hankkia rahoitusta elämän eri tilanteisiin. Tiimin koko on lokaalisti neljä henkeä, mutta työtä tehdään yhteispohjoismaisesti yli 50 hengen kehittäjäyhteisössä.

Työtehtäviisi kuuluu nykyisten työkalujen ja palveluiden ylläpito sekä pienkehitys. Palveluihin kuuluu verkkopalveluiden ja rajapintojen lisäksi prosessien automatisointia ja pääset myös vahvasti osallistumaan uusien palveluiden suunnitteluun sekä toteutukseen.

Backend-kehityksen lisäksi pääset halutessasi osallistumaan myös frontend-kehitykseen. Työssäsi olet aktiivisessa yhteistyössä muiden tiimien sekä liiketoimintafunktioiden kanssa.

Toivomme, että tunnet jo Microsoftin kehitys- ja palveluarkkitehtuuria ja omaat jo jonkun verran kokemusta C#-kehityksestä. Tietokantaosaaminen (SQL Server) on eduksi tässä tehtävässä. Muita käyttämiämme teknologioita ovat WCF, REST, Microservices.

Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja pystyt kommunikoimaan avoimesti eri sidosryhmien kanssa. Työskentelytyylisi on itsenäinen ja omaat erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Pääset näyttämään osaamisesi sekä haastamaan itseäsi innostavassa ja aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin merellisessä Kulosaaressa. Meillä pääset työskentelemään matalassa ja dynaamisessa organisaatiossa, jossa työntekijöitä arvostetaan.

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyiset edut ja palkkauksen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 16.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Saila Karonen, saila.karonen@barona.fi/050-3210343.