(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Haemme DNA:n tekniikan IP-Verkot ja Datapalvelut tiimiin

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Raumalla, Tampereella tai Oulussa. Ohjelmistokehittäjänä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat verkon automaatioon liittyvien ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyö. Toimit myös automaatioarkkitehtuurin kehityksessä.

Tehtävässä menestyäksesi,

 • sinulla on soveltuva tietoliikennealan korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työssä
 • sinulla on osaamista ohjelmointikielistä kuten Perl ja Ruby, Python sekä kokemusta ohjelmointiprojektien läpiviemisestä
 • sinulla on tietokanta-, backend- sekä frontend-ohjelmointiosaamista (full-stack)
 • tunnet rajapinnat kuten REST ja SOAP

  Eduksi katsotaan myös
  • Kokemus automaatiotestauksesta
  • Osaat käyttää versionhallintatyökalua (Git)
  • Linux käyttöjärjestelmän osaaminen
  • Tuntemus Dockerista tai vastaavasta alustasta
  • kokemus IP-verkoista ja niiden toimintaperiaatteista

Sopeudut hyvin muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNA:laiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.

Työkaveriksi sinua odottaa mukava, asiantunteva ja toisiaan tukeva tiimi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, jossa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan asioihin yrityksessä ja omassa työssäsi.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutamme yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annamme tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 10.6.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Kasperi Löfberg kasperi.lofberg@dna.fi      

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.