(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Hei Ohjelmistokehittäjä, tule mukaan a+ tiimiimme! 

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset ja ohjelmistoillamme hoidetaan yli 500.000 työsuhteen elinkaareen liittyviä palveluita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

Mistä on kyse?

Ohjelmistokehittäjänämme toimit taitavan kehitystiimimme suunnittelijana ja ohjelmoijana vaativassa tuotekehitysprojektissa, työvälineinäsi Microsoftin .NET-teknologiat. Pääset luomaan oman urapolkusi kehityksen kärkirintamassa, suositun Mepco HRM -tuoteperheen parissa. Tuotteidemme tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys ovat elinehtomme; Ohjelmistokehittäjänä pääset oleellisesti vaikuttamaan siihen, miten saavutamme positiivisen käyttäjäkokemuksen.

Mitä sinulta odotamme?
 
Toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta Visual Studio VB.NET -kehitysympäristöstä. Jos oikein saamme toivoa, sinulta löytyy myös C#, mikropalvelu- sekä Web API(Rest) osaamista ja tunnet SQL Server –tietokantoja. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä perehdytämme sinut työhön. Kokemus palkka- ja henkilöstöjärjestelmien kehityksestä tai raportoinnin ja integraatioiden periaatteista on myös iso plussa. Parhaiten sovit porukkaamme, jos olet vastuullinen sekä yhteistyökykyinen, ja suhtaudut positiivisella asenteella uusiin haasteisiin. 

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Katso mitä Testaajamme Jenni sekä Sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita.

Voit valita työskenteletkö Espoossa vai Tampereella. Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.
Tampereen ydinkeskustan toimistomme on myös loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Siellä meillä on iso tiimi, joka ottaa aina lämpimästi vastaan.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 1.3.2020 mennessä. Esimiehemme Taru vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse taru.hahtala@accountorhr.fi . Tarun tavoitat myös numerosta +358 40 069 9515.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!