Ohjelmistokehittäjä
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme Espoon toimistollemme kahta ohjelmistokehittäjää rakentamaan digitaalisen pitkäaikaissäilytyksen palveluita. Ohjelmistokehittäjänä osallistut palveluiden jatkokehittämiseen ketterässä Scrum-tiimissä ja työsi tukena on näitä palveluita tuottava yli kymmenen hengen tiimi.

Hyvä hakija on kiinnostunut:
-    Laadukkaan koodin tuottamisesta
-    Ketterästä kehityksestä ja osallistumaan palveluiden suunnitteluun
-    ohjelmistokehityksen prosessien kehittämisestä (esim. CI, konfiguraationhallinta jne.)
-    Linux-alustojen hyödyntämisestä
-    Oman osaamisensa jatkuvasta kehittämisestä

Tällä hetkellä käyttämiämme teknologiota ovat: Python, Linux, REST, Ansible, SOLR,  SQL, NoSQL ja web-teknologiat. Osana tehtäviäsi osallistut näiden palveluidemme takana olevien teknologioiden valintaan ja niiden kehittämiseen.

Tehtävä sisältää palveluiden ohjelmistokerroksen suunnittelua, toteutusta, testausta, dokumentointia ja ylläpitoa. Tehtävässäsi pääset mukaan myös kehitystyön prosessien suunnittelun ja parantamiseen (esim. CI-prosessit). Toteutuksessa hyödynnetään laajasti myös erilaisia Open Source-komponentteja, jolloin yksi keskeinen tehtävä on komponenttien integraatio ja niiden hallinta. Tehtäväsi antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua digitaalisen pitkäaikaissäilytyksen palveluiden (PAS-palveluiden) kehitykseen ja tuottamiseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä.

Omaat hyvät oppimistaidot ja sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja oppia uutta ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus (FM, DI tai vastaava) esimerkiksi tietojenkäsittelyn alalta. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa ohjelmistokehitystaitojasi työelämässä. Arvostamme hyviä ohjelmointitaitoja (Python-osaaminen ensisijalla, mutta esim. Java-osaaminen huomioidaan), kokemusta sovelluskehityksestä Linux-ympäristössä sekä kokemusta erilaisista XML-työkaluista. Ammattimaisen ohjelmistotuotannon osaaminen katsotaan eduksi. Osaamisesi pystyt osoittamaan omilla työnäytteilläsi (esim. GitHubissa).

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.  Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä. Lisätietoja CSC:n tuottamista PAS-palveluista löytyy sivustolta: Digitalpreservation.fi.

Lähetä hakemuksesi 24.1.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.  

Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329223
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Kehityspäällikkö Kimmo Koivunen, kimmo.koivunen(at)csc.fi, puh. 09-4572445