(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Everon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Hakuaika 03.01.2020 – 19.01.2020

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa sekä Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kasvatti liikevaihtoaan merkittävästi. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Haemme nyt kasvumme tueksi kokenutta ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Ohjelmistokehittäjän roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa, innovoiden ja rakentaen uusia ominaisuuksia Client-server -alustoillemme. Olet myös mukana kehittämässä palvelinten arkkitehtuuria ja ratkaisuja, joissa hyödynnät jo olemassa olevia komponentteja. Näiden lisäksi varmistat ja ylläpidät SW-koodin / sovellusten käytettävyyttä ja laatua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet vastaamaan kokonaisvaltaisesta ohjelmistokehityksestä sekä ottamaan omistajuuden määritellyistä ohjelmiston ominaisuuksista. Etsimämme henkilö voikin sanoa itseään Full Stack -kehittäjäksi, joka arvostaa jatkuvaa parantamista ja pyrkii aktiivisesti kehittämään ja implementoimaan uusia teknologioita.


Odotamme sinulta:

-palvelin- / tietokantaosaamista,
-tärkeimmät osaamisalueesi: C++, C#, Linux, .NET, SQL-tietokannat ja Azure,
-kokemusta SW-kehitystyökaluista, ketterän kehityksen menetelmistä (kuten scrum) ja Git-versionhallintajärjestelmästä,
-hyvää englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle:

-position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä,
-monipuolisia työtehtäviä laajenevalla Health Care -sektorilla,
-hyvät ja nykyaikaiset työvälineet,
-luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla.


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 19.01.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä, Everon Oy". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.