(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Ohjelmointiharrastajat ja -osaajat huomio! Työllisty alalle rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

IT-alan yrityksillä on huutava pula uusista ohjelmointiosaajista. Yritykset etsivät kauttamme uusia tulevaisuuden kykyjä, joilla on pohjaosaamista koodauksesta, mutta ennen kaikkea, joilla on palava halu oppia lisää! Hae meille rekrytoivaan koulutusohjelmaan, kehitä omaa osaamistasi ja anna meidän auttaa sinua työllistymään alalle!

Kouluttaudu ja työllisty
Sarasen viisi kuukautta (1.4. – 25.8.) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen. 

Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristö Pluralsightia. Pluralsightin avulla pääset opiskelemaan juuri sinun ja yrityksen tarvitsemaa teknologiaa, sillä verkko-oppimisympäristössä on yli 6000 eri kurssivaihtoehtoa. Olipa kiinnostuksesi sitten frontin tai backin kehitys, tai vaikkapa sulautettu ohjelmointi, niin voimme räätälöidä sinulle sopivan koulutuskokonaisuuden. 

Koulutuksia on mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Front-end (Javascript, Angular, React, HTML5, CSS, …) 
  • Back-end (PHP, .Net, Python, Java…) 
  • Tietokannat 

Koulutus tarjoaa hyvää pohjaa uuden oppimiseen, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä. 


Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 
Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  
Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Meillä on hyviä kokemuksia siitä, että ohjelmistokehittäjän tehtäviin on päästy pelkästään oman harrastuneisuuden ansiosta; yritykset arvostavat, jos sinulla on näyttää jotain konkreettista esimerkkiä koodausosaamisestasi. Tärkein ominaisuus on palava halusi oppia lisää.


Hae heti mukaan, sillä etsimme jo parhaillaan yrityksiä mukaan koulutusohjelmaan ja esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti.
Näin haet:
1. Täytä työhallinnon hakemus linkistä tai lähimmässä TE-toimistossa.
2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva! 
Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.