(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
L-Force Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko kiinnostunut terveydenhuollon teknologioista ja haluatko olla mukana kehittämässä järjestelmiä, joilla on aidosti merkitystä ihmisten terveyteen? Nyt sinulla on siihen erinomainen mahdollisuus

Me L-Forcessa olemme erikoistuneet terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sovelluksiin ja ratkaisuihin, joita käyttää tuhansia käyttäjiä sairaanhoitopiireissä, sairaaloissa ja terveyskeskuksissa päivittäin.

Yksi päätuotteistamme on sairaaloille rakennettu kuvantamisen toiminnanohjausjärjestelmä Radu, jonka kehittämiseen etsimmekin nyt osaajaa ottamaan vastuuta käyttöliittymän uudelleen toteuttamisesta ja jatkokehityksestä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Vankkaa kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta sekä ohjelmoinnista

  • Angular sekä Javascript teknologioiden hallintaa

  • Kykyä ottaa vastuuta käyttöliittymän kehityksestä sekä ylläpidosta

Tällä hetkellä käytössä oleva järjestelmä on tehty .NET:llä sekä selainversio JS-pohjaisella Zen:llä. Sovelluksemme on perinteisesti rakennettu InterSystemsin teknologialla. Näistä sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Täällä sinua odottaa rennot kollegat, modernit työkalut sekä toimitilat. Meillä pääset nauttimaan yhteisestä tiimitekemisestä sekä kantamaan vastuuta omasta tekemisestäsi. Tarjoamme myös monipuolisia kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Keitä olemme?

L-Force on riippumaton ja henkilökunnan omistama suomalainen ohjelmistoyritys. Henkilöstöömme kuuluu tällä hetkellä kymmenen henkeä, joilla on kaikilla pitkä kokemus omasta erityisosaamisestaan.

Tutustu lisää L-Forcen yrityskulttuuriin, tuotekehitykseen sekä työmahdollisuuksiin täältä.

https://bitinsider.fi/esittelyssa-l-force-jouko-lahtiranta-anne-kantola/

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja voit kysellä Baronan rekrytointikonsultilta Tomi Niskaselta, tomi.niskanen@barona,fi, 0505131633.