(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme DNA:n tekniikan siirtoverkot yksikköön uutta työkaveria ja voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Raumalla, Tampereella tai Oulussa.

Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjänä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu verkon automaatioon liittyvien ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitys työ. Toimit myös automaatioarkkitehtuurin kehityksessä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä ohjelmointiosaamista ja kokemusta ohjelmointiprojekteista. Sinulta tulisi löytyä myös tietokanta- ja API osaamista. Koulutustaustasi on tietoliikennealan korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työssä. Arvostamme myös tietoliikenneosaamista sekä Linux käyttöjärjestelmä osaamista. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNA:laiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.

Työkaveriksi sinua odottaa mukava, asiatunteva ja toisiaan tukeva tiimi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja alati kehittyvässä ympäristössä, jossa tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja pääset vaikuttamaan yrityksessä sekä omassa työssäsi. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan etätyöhön.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 10.12.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Panu Rissanen panu.rissanen@dna.fi

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.