(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Flashnode Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

työyhteisöömme

Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa. Olemme jo kasvaneet parin henkilön kioskista mukavankokoiseksi tiimiksi ja etsimmekin nyt uusia osaajia tukemaan kasvuamme. Tiimiä on tarkoitus kasvattaa tulevien vuosien aikana merkittävästi lisää ja nyt tiimiin tuleville on kaavailtu kasvavaa roolia ja tiimien vetämistä. Oletko sinä kyseinen henkilö?

Integraatiot ovat kuuma aihe ja niiden suosio on kovassa kasvussa niin maailmalla kuin Suomessakin. Laajentuvan palveluvalikoimamme myötä tarvitsemmekin uusia taitoja ja ihmisiä Flashnodelle kehittämään ja uudistamaan palvelujamme. Integraatiot ja ohjelmistojen yhdistäminen ovat keskiössä, mutta ohessa myös muita kiinnostavia tehtäviä.

Me täällä osaamme paljon erilaisia asioita, joten toki toivomme sinunkin suoriutuvan omista työtehtävistäsi. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, kannattaa oma osaamistaan demota esimerkiksi työnäytteiden tai portfolion avulla. Tosi kova juttu meille on myös alan harrastuneisuus!

Näidenkin asioiden parissa pääset meillä touhuamaan:

PHP

Node.js

AWS

API (REST, SOAP, GraphQL)

Unit testing

Tarjoamme sinulle täysipäiväisen työpaikan Jyväskylässä, mutta etätyöskentely onnistuu myös. Täällä sinua odottaa rennot kollegat ja modernit työkalut sekä toimitilat työskentelyyn. Meillä pääset nauttimaan yhteisestä tiimitekemisestä sekä kantamaan vastuuta omasta tekemisestäsi. Tarjoamme myös monipuolisia kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia ja tuemme sinua omalla kehittymispolullasi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant, Tomi Niskanen, tomi.niskanen@barona.fi).