(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Alexandrian sovelluskehitystiimiin Helsinkiin

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Toimenkuvassa vastaat asiakashallintajärjestelmän kehittämisestä, ylläpidosta ja tuesta yhdessä muun kehitystiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu SQL-tietokantojen kanssa työskentely, ohjelmointi sekä muut Alexandrian sisäisten järjestelmien ylläpitoon ja tukeen liittyvät tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työotetta: asiakkaasi ovat yrityksen henkilöstöä, joiden jokapäiväistä työtä kehittämäsi järjestelmät tukevat. Voit olla vastavalmistunut tai omata jo muutaman vuoden työkokemusta - tärkeintä meille on oppimiskyky ja kiinnostus kehitystyötä kohtaan. Tarkka tehtävänkuva määrittyy myös oman osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Ohjelmointikokemusta
  • Hyvä SQL-kielen osaaminen
  • Ainakin osa seuraavista teknologioista tuttuja: XML, JSON, REST, SOAP, HTML, Javascript, Azure
  • Lisäksi eduksi katsotaan tuntemus seuraavista: Node.js, React, Scala, Docker, AWS
  • Kiinnostusta opiskella ja käyttää myös Delphiä kehitysvälineenä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mahtavat työkaverit ja rento työilmapiiri. Sovelluskehitystiimimme työskentelee pääkonttorillamme Helsingin Eteläesplanadilla.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2019 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/ohjelmistokehittaja-helsinki

Toimithan nopeasti - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Laukka, puh. 040 512 0626.