(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme 1-3 ohjelmistokehittäjää tuotekehitysyksikköömme Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle toimipisteellemme. Tehtävässä tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jonka vastuulla on kehittää testaus-/mittausjärjestelmiä tuotantoomme sekä testilaboratorioomme.

Työtehtäväsi voivat pitää sisällään sulautettua ohjelmointia, PC-ohjelmiston kehitystä (sis. kiihtyvyys- ja kulmanopeusantureiden mittaus- ja kalibrointiohjelmistot), sulautettujen testijärjestelmien automaattitestausta tai laboratorion raportointijärjestelmän kehittämistä. Ohjelmistot liittyvät läheisesti fysikaalisten suureiden mittaamiseen. Työtehtäväkokonaisuutta muokataan osaamistaustasi mukaan, jotta voit hyödyntää vahvuuksiasi ja kehittää taitojasi.

Tiimiisi kuuluu elektroniikan ja ohjelmistoalan ammattilaisia, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Lisäksi Cross-Functional Team -kulttuurimme myötä saat työssäsi sparrailutukea ja kannustusta eri alojen huippuasiantuntijoilta, jotka jakavat mielellään osaamistaan kanssasi ja haluavat oppia sinulta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. B.Sc, FM, M.Sc, Ph.D.)
  • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä

Tehtävässä on eduksi:

  • C++, Python/Java/JavaScript/LabVIEW ohjelmistoympäristöjen tuntemus
  • Linux järjestelmien tuntemus / ajurien ohjelmointi
  • Tietokantarakenteiden tuntemus (SQL)
  • Kokemus datan käsittelystä ja analysoinnista
  • Kokemus Web-pohjaisesta työskentely-ympäristöstä

Olet työskennellessäsi itseohjautuva, oppimishaluinen ja huolellinen. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella. Viihdyt tiimissämme, mikäli olet sekä itsenäinen että halukas työskentelemään muiden asiantuntijoidemme kanssa. Nautit myös pitkäjänteisestä kehittämisestä ja sopeudut ajoittain nopeatempoiseen ympäristöömme.

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä parantamalla elämänlaatua sekä mahdollistamalla turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda. Mikäli haluat tukea yhteiskunnallista kehitystä kanssamme ja olet valmis loikkaamaan urapolkusi seuraavalle etapille, toivomme saavamme kunnian tutustua sinuun paremmin!

Toivottavasti kiinnostuit! Jätähän meille CV:si palkkatoiveineen sekä lyhyt saatekirje, jossa kerrot, miksi kiinnostuit tästä tehtävästä 13.10.2019 mennessä. Etenemme haussa pikimmiten tehtävään soveltuvien kandidaattien kanssa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Rekrytoivat esimiehemme Satu Säynäjoki p. 050 414 6534 ja Jani Taiminen p. 0500 961 758 kertovat mielellään lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Muratalla. Satu ja Jani ovat tavoitettavissa hakuaikana maanantaisin klo 12-13. Ollaan kuulolla!