(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Suomen Energiatekniikka Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Asiakkaamme Suomen Energianeuvonta Oyj on vuonna 2011 perustettu alavieskalainen yritys. Liikeideana on auttaa julkisia toimijoita, yhteisöjä ja yrityksiä sähkön hankinnassa asiantuntijapalvelun sekä ainutlaatuinen palveluohjelman avulla. Suomen Energianeuvonta Oyj mahdollistaa asiakkailleen sähkömarkkinan läpinäkyvän, puolueettoman sekä vertailukelpoisen palvelun. Yritys on nuori ja kasvuvaiheessa.
Toimintakulttuuri on joustava, ketterä, innostava ja arvostava.

Etsimma asiakkaallemme OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ. Työ alkaa määräaikaisella 6 kk työsopimuksella, joka voi johtaa toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.
Tehtäviä voi suorittaa myös etätyönä.

Ohjelmistokehittäjän tehtävässä tulet kehittämään Web-pohjaista palveluohjelmaa. Tehtävässä olet osa rakentuvaa organisaatiota ja pääset vaikuttamaan sen käytäntöihin ja toimintatapoihin. Työskentelet itsenäisesti, mutta osana pientä tiimiä. Olet osa avointa ja keskustelevaa yrityskulttuuria. Kehitettävä ohjelma on alun perin tehty oppilastyönä ja tehtävänäsi on jatkokehittää ohjelma vastaamaan kasvavia ja muuttuvia käyttötarpeita. Tehtävään kuuluu myös ylläpito- ja tukitehtäviä, testausta ja dokumentointia.

Tehtävässä tarvittavat tiedot ja taidot:
• PHP- ja olio-ohjelmoinnista
• relaatiotietokannoista
• versionhallinnasta, esimerkiksi Git

Toivomme sinun kertovan kokemuksestasi/ osaamisestasi kouluprojekteista, aikaisemmista töistä tai harrastuksista.
Kerro myös palkkatoiveesi.

Hyötyä tehtävässä myös:
• Drupal- ja moduulikoodauskokemuksesta on hyötyä

Tehtävissäsi saattaa päätyä tekemään juttuja esimerkiksi REST API:n, mobiilisovelluksen tai sivujen ulkoasujen kanssa, joten kaikenlaisesta soveltuvasta web-osaamisesta on hyötyä, vaikka tokihan aktiivinen ja oppimiskykyinen koodari osaa varmasti omaksua näitä tarpeen mukaan.

Etua on ohjelmointikokemuksesta sekä halusta ja kyvystä oppia uutta. Asenteesi on kunnossa ja olet sekä itsenäinen että tiimihenkinen.
Oletko sinä etsimämme henkilö?

Lisätietoja saat Sanna Laitala, 0400 385 010, sanna.laitala@go-on.fi