(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019


Sinulla on jo kokemusta devaajan tehtävistä ja nautit ongelmanratkaisusta. Kannat vastuuta tekemisistäsi ja haluat tehdä hyvää jälkeä. Tehtävän ydin on ohjelmointi, suunnittelu, järjestelmän konfigurointi sekä teknisten määritysten dokumentointi.  Osaat toimia ketterin menetelmin ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Lisäksi haluaisimme sinut opastamaan ja tukemaan asiakastuen organisaatiota ammattitaidollasi. Teet myös sujuvasti yhteistyötä muiden sisäisten ryhmiemme ja asiakkaidemme kanssa.


Sovit mainiosti joukkoomme, jos sinulla on kokemusta seuraavista: Angular 5+, Node / Javascript, Java (Spring). Käytössämme ovat myös Postgres, RabbitMQ ja REST-rajapinnat. Lisäksi jonkin funktionaalisen ohjelmointikielen (kuten ELM) osaaminen on eduksi.


Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Lisätietoa tehtävästä saat Jouni Ruuthilta puhelimitse +358 50 514 2421. Hae tehtävää pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Visma Megaflex Oy on SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Yritys on osa pohjoismaista Visma-konsernia.
Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.