(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Poolia Suomi Oy / Oikeat Oliot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Oikeat Oliot Oy

Oikeat Oliot tekee vaativia asiakaskohtaisia tietojärjestelmiä, palvelumuotoilua ja laadunvarmistusta sekä tarjoaa pilvipalveluja. Yrityksellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus niin suurten kuin pienempienkin asiakkaiden ICT-tarpeista. Työskentelytapamme on meille annettujen tehtävien ammattitaitoinen ja vastuullinen hoitaminen toimien itsenäisesti ja useimmiten suoraan asiakkaan kanssa. Isommissa projekteissa työskentelemme tiiviinä tiiminä kokeneemman tekijän ohjauksessa. Matalassa organisaatiossa töiden ohjaus ei koskaan perustu turhaan hierarkiaan, vaan luotamme tekijöihimme ja rohkaisemme itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Toteuttamillamme järjestelmillä on yhteiskunnallista merkittävyyttä, sillä ne palvelevat jokaista kansalaista. Niillä on todellinen vaikutus jokaisen suomalaisen arkeen.

Esittely

Oikeat Oliot Oy etsii nyt tiiminsä vahvistukseksi innostunutta ja hyvällä sykkeellä työtehtävien pariin tarttuvaa

Ohjelmistokehittäjää

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Taustaltasi voit olla jo kokeneempi front end- tai full stack kehittäjä tai akateemisten opintojen loppuvaiheessa oleva, jolle on kertynyt osaamista harrastuneisuuden, harjoitteluiden tai vaikkapa kesätöiden kautta!

Työtehtävät

Työskentelet monipuolisten ja vaativien valtiohallinnon asiakkaille toimitettavien tietojärjestelmäprojektien kehityksessä. Tekemisessä panostetaan järjestelmien pitkäikäisyyteen modernisoimalla niitä ylläpito- ja jatkokehitysvaiheessa myös teknologian ja käyttökokemuksen osalta. Yrityksessä myös kehitetään jatkuvasti omia työtapoja, osaamista ja käytössä olevia työkaluja. suositaan avoimen lähdekoodin ohjelmistoja varusohjelmistoina. Osallistut osana projektiryhmää, tai itsenäisesti, suoraan asiakkaan kanssa työskennellen. Palvelualttius ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin on oleellinen osa työskentelyä.

Edellytykset

Edellytämme näissä tehtävissä ohjelmointitaustaa joko jo kertyneen työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Käytössä olevia työkaluja ovat Java, Javascript, HTML5, CSS ja SQL. Oleellista on myös ymmärrys projektinhallinnasta ja asiakasvastuullisesta työskentelystä sekä halu kehittyä näillä alueilla.

Angular-, React-, Vue- tai Kotlin-osaaminen tai käsitteiden tunteminen on plussaa. Lisäksi yrityksessä pyritään täydentämään perustekniikoiden osaamista työn nopeuttamiseksi ja laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Jatkuvan integraation välineiden, testausautomaation ja koodianalyysin ohjelmistojen käytöstä on hyvä olla kokemusta tai vähintään vahva ymmärrys toimimisesta tällaisessa ympäristössä.

Responsiivisten käyttöliittymien kehityksen ymmärrys, mahdollisesti laajennettuna Android- tai iOS-perusteiden hallinnalla, on sinulle suureksi eduksi.

Edut

Oikeat Oliot on työntekijäystävällinen yritys, joka suosii matalaa hierarkiaa työtehtäviemme hoitamisessa. Yrityksessä huomioidaan työntekijöiden yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet ja työt on mahdollista järjestellä näiden puitteissa. Työntekijän kanssa on mahdollista sopia lyhennetystä työpäivästä tai siirtymisestä tuntitöiden tekoon opintojen loppuunsaattamiseksi tai perheen arjen sovittamiseksi paremmin työntekoon. Suhtautuminen etätyöskentelyyn on myös myönteinen. Jos opintosi ovat vielä kesken, sinua kannustetaan ja tuetaan niiden suorittamisessa, jotta valmistuisit omalla ripeällä aikataulullasi.

Yrityksessä panostetaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kannustetaan uuden oppimiseen, työtapojen kehittämiseen sekä uusien käytäntöjen omaksumiseen. Töitä tehdään yhdessä työn laadun, nopeuden ja ennustettavuuden parantamiseksi. Oikeat Oliot panostavat myös työnteon mielekkyyteen, jotta siitä saataisiin kaikille kiinnostavaa, älynystyröitä kutkuttavaa ja motivoivaa.
Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja suurta osaa asiakkaista pääsee tapaamaan kävellen tai pyöräillen.

Lisätiedot

Paikat täytetään heti kun sopivat hakijat löytyvät, joten jos tehtävä herätti kiinnostuksesi ja koet, että luova, joustava ja kotoisa ilmapiiri olisi sinun juttusi niin laitathan meille tietoa itsestäsi CV:n ja hakemuksen muodossa.

Mahdollisiin lisäkysymyksiisi vastaa Poolia IT:ssä Sigrid Puhilas-Ikonen numerossa 0407406509 tai sähköpostilla sigrid@poolia.fi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter