(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haluatko mukaan toteuttamaan huippulaatuisia ohjelmistoja, jotka tukevat suomalaista tiedettä, tutkimusta ja kulttuuriperinnön säilyttämistä?  Etsimme vahvistusta CSC:n tutkimusdatan palveluiden ohjelmistokehitykseen keskittyvään tiimiimme.  Palveluita toteutetaan mm. tutkijoiden käyttöön, tutkimuslaitoksille, korkeakouluille ja muistiorganisaatioille.

Haemme ohjelmistokehittäjää tekemään hakuindeksointiin(SOLR) liittyvää projektia. Arvostamme hyviä ohjelmointitaitoja, kokemusta sovelluskehityksestä Linux-ympäristössä sekä kokemusta erilaisista XML-työkaluista. Olet kiinnostunut ohjelmistosuunnittelusta ja -arkkitehtuureista. Sinulla on mahdollisesti myös ylläpitokokemusta ja kiinnostusta kehittää ohjelmistokehityksen prosesseja. Ammattimaisen ohjelmistotuotannon osaaminen katsotaan eduksi. Osaamisesi pystyt osoittamaan omilla työnäytteilläsi (esim. GitHubissa).

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tietojenkäsittelyn alalta tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Arvostamme erityisesti seuraavaa osaamista
• Hakuindeksointi (SOLR, ElasticSearch)
• XML
• Identiteetti- ja käyttövaltuushallinta
• Python (Flask/Django)
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ammatillisia haasteita ja oppimiskokemuksia, mahdollisuuden kehittää toimintatapojamme ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi. Saat mukavan ja kannustavan tiimin, sekä kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle työtehtävän yrityksessä, joka antaa sinulle vastuuta ja vapautta, joustavat työajat, hyvät etätyömahdollisuudet sekä muut kilpailukykyiset työsuhde-edut.


Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.

Lähetä hakemuksesi 19.4.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.