Ohjelmistokehittäjä
Innofactor

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haluatko mukaan kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja yhdessä Pohjoismaiden voimakkaimmin kasvavassa IT-talossa? 

Liiketoiminnan jatkaessa kasvuaan, haemme nyt tuotekehitysyksikköömme Espoon toimipisteellemme ohjelmistokehittäjää viemään omien tuotteidemme kehitystä eteenpäin. 

Tehtävässäsi vastaat Innofactorin Dynasty™-tuoteperheen jatkokehittämisestä sekä uusien ratkaisuiden ja palveluiden innovoinnista Azuren, Office 365:n ja muiden modernien teknologioiden ja alustojen avulla yhdessä tiimisi kanssa. Tulet toimimaan osana kokenutta scrum-tiimiämme Espoossa.  

Sinä olet

jo jonkin verran ohjelmistokehityksestä kokemusta kartuttanut front-end tai full-stack osaaja, jolta löytyy kokemusta selainpohjaisten järjestelmien kehittämisestä. Termit, kuten Azure, ASP.Net, SQL, Visual Studio, HTML5, JavaScript, TypeScript, Vue.js, C# ja O365 ovat sinulle tuttuja, ja olet työskennellytkin joko projektien tai töiden kautta näiden parissa jo aikaisemmin. 

Koulutustaustaasi tärkeämpänä pidämme kokemusta ja aitoa paloa ohjelmistokehityksen maailmaan, sekä uteliaisuutta uusien teknologioiden suhteen. Arvostat työskentelyä eritaustaisten ja osaavien kollegoiden kanssa, ja haluat aina saada aikaan ensiluokkaista jälkeä ja jakaa osaamistasi koko tiimille. Määräaikojen lähestyessä pystyt pitämään asetetut päämäärät tiukasti kiikarissasi ja auttamaan myös kaveria tarvittaessa.  

Vähän lisää meistä 

Meillä sinua odottavat omien tuotteiden tuotekehitysyksikkömme rautaiset ja kokeneet ohjelmistokehitysalan ammattilaiset, jotka ovat keränneet osaamista monenlaisten projektien parista yhdessä ja erikseen jo useampia vuosia. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia uralla etenemiseen omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoa Microsoft-teknologioiden sertifiointien ja niitä tukevien koulutusten kautta. 

Työyhteisössämme uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn kantaa vastuuta, joka näkyy päivittäisessä tekemisessämme työntekijöidemme kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia uusia ratkaisuita omaan työhönsä. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, joka heijastuu myös tyytyväisiin asiakkaisiin. Ohjelmistokehittäjän roolissasi sinulla on mahdollisuus kurkistaa niin merkittävien bränditalojen, julkishallinnon toimijoiden kuin kolmannen sektorin asiakkaiden ohjelmistoratkaisujen maailmaan, vaikuttaen omalla työlläsi yksityisen sektorin lisäksi myös yhteiskunnallisesti kansalaisten palvelujen sujuvuuteen.  

Pääset osaksi it-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa. 

Kilpailukykyisen palkan ja kannustavan bonusmallin lisäksi sinulla on myös käytössäsi muut normaalit työsuhde-edut (mm. puhelin- ja lounasetu), joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!

Hae meille!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 30.4.2019 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus osaksi Espoon tiimiämme. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi lisäksi millä paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Lauri Helkkulalta joko sähköpostitse lauri.helkkula@innofactor.com tai puhelimitse numerosta +358 45 678 3444.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256210
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo