(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Työnkuvasi

Haemme ohjelmistokehittäjää Fortum eNextin Digital Solutions yksikköön vahvistamaan osaamistamme energia-alan digitalisaatiossa ja asiakaskeskeisten ohjelmistoratkaisujen toteuttamisessa. Toimintaympäristömme on kansainvälinen ja toteutamme ohjelmistoja ja ratkaisuja sekä omien liiketoimintayksikköjen kuin myös ulkopuolistenkin yritysten käyttöön. Ohjelmistomme toteuttavat esimerkiksi voimalaitosten käytön ja tuotannon optimointia, prosessien analysointia ja ennakoivaa kunnossapitoa.

Ohjelmistokehittäjänä työskentelet tuotekehityksessä ja toimitusprojekteissa sekä tarjousvalmisteluissa tuoden näkemystä tuotealueidemme ratkaisuihin. Toimit ohjelmistokehittäjän roolissa ohjelmistokehitystiimeissämme ja osallistut ohjelmointityöhön sekä ohjelmistokehitysprosessien jalostamiseen. Seuraat osaamisalueesi teknologista kehitystä ja viet ratkaisujamme jatkuvasti kohti parempaa. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tietotekniikan alalla kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Kasvava joukkomme sisältää sekä IT- että energia-alan huippuammattilaisia. Meillä saat hienon tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi, ja pääset myös nauttimaan vakaan ison työnantajan monista työntekijöillemme tarjoamista eduista. 

 

Odotamme sinulta

Olet ohjelmistokehityksen ammattilainen tai työurasi alussa oleva. Sinulla on erityisesti seuraavat taidot:

- Työkokemusta C/C++ ohjelmointikielestä

- Kyky ottaa kokonaisvastuu C/C++ ohjelmointikielellä tapahtuvasta ohjelmointityöstä, jonka lopputuloksena syntyy erilaisia toiminnallisia vaatimuksia vastaavat tekniset ratkaisut

- Kokemus ja osaaminen hyvistä ohjelmointi- ja työskentelytavoista, kuten erilaisista testauskäytännöistä

 

Hyväksesi luetaan:

- Soveltuva ammattikorkeakoulu tai ylempi tutkinto

- SQL-kielen hallinta ja kokemus tietokannoista (PostgreSQL, Oracle)

- Käyttöjärjestelmäkokemus (Windows Server, Linux Server, virtualisointialustat kuten KVM ja VMWare)

- DevOps kokemus

- Pilvipalvelukokemus

- Protokollaosaaminen (OPC UA, MQTT)

- Kokemus energia-alalta ja ydinvoimatekniikasta 

 

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan energiseen joukkoomme. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 08.10.2018 mennessä. Huomaathan, että tehtävä täytetään heti, kun sopiva ehdokas on löytynyt. Lisätieto-ja tehtävästä antaa arkisin Jouni Rantalankila, sähköposti jouni.rantalankila@fortum.com, puh. +358407591025.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.