(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme Alexandrian IT -tiimiin Helsinkiin

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Toimit Alexandrian IT-tiimissä lead developer-roolissa keskittyen erityisesti uuden syksyllä lanseerattavan joukkorahoitusjärjestelmän ylläpitoon sekä jatkokehitykseen. Työskentelet sisäisen tuotekehityksen parissa ja sinulla on koko joukkorahoitus-platformin tuoteomistajuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, joustavan ja modernin työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta palvelua voimakkaasti kasvavalle joukkorahoitustoimialalle. Tekemisellämme on aidosti merkitystä sekä vaikutusta koko Suomen mittakaavassa. Joukkorahoituksen ja digitalisaation tarjoamilla mahdollisuuksilla yhdistämme sijoittajat ja lainarahoitusta tarvitsevat laadukkaat pk-sektorin yritykset. Näin olemme osaltamme auttamassa koko Suomen taloutta ja luomassa työpaikkoja, investointeja sekä kasvun edellytyksiä.

Etsimämme henkilö voi olla vastavalmistunut (esimerkiksi datanomi), tai vastaavissa tehtävissä jo useammankin vuoden työskennellyt. Joka tapauksessa toivomme hakijalta jonkinlaista kokemusta tiimityöskentelystä. Tarkka tehtävänkuva määrittyy myös oman osaamisesi mukaan.

Tehtävässä tarvitset osaamista mahdollisimman monesta seuraavista teknologioista:

  • React.js
  • Node.js
  • Scala
  • Docker
  • AWS

Alexandrian ydin on ihmiset. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Tarjoamme mielenkiintoisen toimenkuvan kasvavassa finanssialan yrityksessä, mukavat työkaverit sekä erinomaiset henkilöstöedut. Alexandria on innostava yhteisö, jossa eri alojen asiantuntijat tekevät töitä yhdessä ja hyvällä fiiliksellä!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään perjantaina 31.8.2018 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/ohjelmistokehittaja-helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Jussi Mäkinen, puh. 050 584 4804, email jussi.makinen@alexandria.fi
Markus Neimo, puh. 040 526 8597, email markus.neimo@alexandria.fi