(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Uusi Tampereen yliopisto ja korkeakouluyhteisö aloittavat toimintansa 1.1.2019. Tampereen teknillinen yliopisto, nykyinen Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tampere3.fi

Lääketieteen ja biotieteiden tiedekunnan Eturauhassyövän tutkimuskeskuksessa on haettavana ohjelmistokehittäjän kahden vuoden määräaikainen tehtävä, jonka suunniteltu aloitusajankohta on 15.9.2018 (neuvoteltavissa).

Eturauhassyövän tutkimuskeskus (PCRC) on yksi maailman johtavista eturauhassyövän tieteellisistä tutkimuskeskuksista. PCRC:ssä työskentelee yli 60 työntekijää, ja se on osa TaY:n ja TTY:n yhteistä BioMediTech -tutkimusinstituuttia, joka keskittyy uusien hoitomuotojen kehittämiseen tieteellisen perustutkimuksen pohjalta. Kansainväliseen työyhteisöömme kuuluu lääketieteen, molekyylibiologian, solubiologian, genomiikan, bioinformatiikan, kuvantamisen ja ohjelmistokehittämisen ammattilaisia.

Työtehtäväsi on kehittää Integrated Life Science Research (ILSR) tietokantasovellusta, joka on suunniteltu tukemaan käytännön hoitotyön ja syöpätutkimuksen yhteensovittamista Geoprostate-järjestelmän kautta.  Etsimme tiedonhaluista, luovaa ja osaavaa ohjelmistokehittäjää ILSR- ja Geoprostate -tiimiimme jäseneksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden täydentää taitojasi uusimpien web-ohjelmointirajapintojen, turvallisuus- ja tietokantatekniikoiden parissa. Saat myös loistavan tilaisuuden työskennellä kanssamme yhdessä kohti yhteistä päämääräämme: kehittää järjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaamman yksilöllistetyn hoidon tarjoamista syöpäpotilaille keräten samalla tutkijoille arvokasta tietoa nykyistä tarkempien ja tehokkaampien syöpähoitojen kehittämiseksi.

Toivomme sinulta:

  • erinomaisia ohjelmistokehittämisen taitoja nykyaikaisen ohjelmistokielen kuten Java, C++, C# jne. osalta
  • aiempaa kokemusta olio- sekä web-ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista
  • vahvaa halua kehittää huippulaatuisia web-pohjaisia tietokantasovelluksia
  • erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. 

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. 

Hakemus tulee jättää viimeistään 31.8.2018 15.00 mennessä yliopiston sähköisellä lomakkeella osoitteella www.uta.fi/toihin.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakemus pyydetään toimittamaan englanninkielisenä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Professori G. Steven Bova, G.Steven.Bova(at)uta.fi (tehtävä)

Henkilöstöasiantuntija Jonna Rinne, jonna.rinne(at)uta.fi (hakuprosessi)