(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme ohjelmistosuunnittelijaa liittymään Elisan Software Services -osastoon pysyvällä työsuhteella Helsingissä. OC -ryhmä kehittää ja ylläpitää OC contact center -ohjelmistoa sekä Elisa chat -palvelua full stack -periaatteella aina taustajärjestelmistä käyttöliittymiin, valvontaan ja ylläpitoon.

Oletko ohjelmistosuunnittelija, joka haluaa kehittyä monipuolisesti? Osaatko ratkoa haasteita laaja-alaisesti? Jos tunnistat itsesi, sinulle voi olla sopiva paikka tiimissämme.

Työn kuvaus

Etsimme uutta ohjelmistosuunnittelijaa Elisan Software Services -osaston OC-ryhmään. Työskentelet lahjakkaiden kehittäjiemme ja operointiasiantuntijoidemme kanssa. Tehtävänämme on kehittää ja ylläpitää kiinnostavia palveluita sekä ulkoisille että sisäisille asiakkaillemme. Uudessa roolissasi otat aktiivisesti osaa palveluidemme kehittämiseen ja ylläpitoon. Sinulla on täysi näkyvyys ohjelmistokehittämiseen ja operointiin sekä merkittävä mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteemme.

Työskentelemme monipuolisesti käyttäen erilaisia teknologioita, kuten esimerkiksi Microsoft .NET, Windows Server -palvelimet, Azure ja Google Cloud -pilvipalvelut, Oracle -tietokannat, Jenkins, Ansible, Github, Team Foundation Server, Robot Framework, Artifactory jne. Pääset osallistumaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri osa-alueisiin ja teknologioiden käyttöön. Tiimimme työskentelytapa on agilen kehitystavan mukainen ja annamme asiantuntijoillemme mahdollisuuden tehdä työnsä omien tottumustensa mukaan. Toivomme sinulta myös halukkuutta kehittää itseäsi sekä kiinnostusta perehtyä uusiin teknologioihin.

Tässä työssä käytät taitojasi luovalla ja monipuolisella tavalla yrityksemme toiminnan ytimessä. Pääset näköalapaikalle katsomaan tuotteita, joita Elisan yritys- ja organisaatioasiakkaat käyttävät joka päivä kommunikoidessaan omien loppuasiakkaidensa kanssa. Tällä vaikutat suoraan monen kuluttajan ja kansalaisen arkeen.

Ryhmämme on sijoittunut Elisa pääkonttoriin Helsingin Pasilassa.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä.
 • Osaat ainakin C# -kieltä.
 • Vahva bonus on osaaminen muiden kielien kanssa, kuten esimerkiksi Java, node.js, tai Javascript.

Ehdoton etu on:

 • Kokemus palveluiden monitoroinnista ja valvonnasta, esim. käyttäen Splunkia tai vastaavia järjestelmiä.
 • Halukkuutta tehdä monipuolisia tehtäviä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja tiimin kanssa.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyiset edut.
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi uusimpien teknologioiden kanssa.
 • Laaja-alaiset ja monipuoliset tehtävät.
 • Mahdollisuutta vaikuttaa suoraan palveluihin, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät.
 • Erinomaiset työkaverit yhdessä Suomen parhaimmaksi valituista isoista työpaikoista.

Lisätietoja paikasta antaa Jussi Ruutu, palvelupäällikkö/OC (jussi.ruutu@elisa.fi tai 0505061617)