(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää tuotekehitysyksikköömme Vantaalle. Projektimme vaihtelevat sulautetuista järjestelmistä käyttöliittymien suunnitteluun. Vastuullasi on kehittää ohjelmistoja sulautettuihin järjestelmiin sekä käyttöliittymiä. Ohjelmistot liittyvät läheisesti fysikaalisten suureiden mittaamiseen.

Arvostamme vankkaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, joka on sisältänyt C-kieltä sulautettuihin järjestelmiin sekä Java-ohjelmointia.
Tehtävässä on eduksi kokemus Linux käyttöjärjestelmästä sekä SQL ja tietokantaosaaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. B.Sc, FM, M.Sc, Ph.D.) painottuen mielellään tietojenkäsittelyyn. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Sinulla on myös hyvä perustietämys moderneista ohjelmistokehityksen työkaluista ja työskentelytapasi on systemaattinen ja tarkka. Olet innovatiivinen ja aktiivinen sekä kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä teknologiaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Taiminen, 0500-961 758, arkisin klo 9.00 -10.00, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 29.6. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com