(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Etsimme ohjelmistokehittäjää liittymään Elisan Software Services -osastoon!

OC -ryhmä kehittää ja ylläpitää OC contact center -palvelua sekä Elisa chat -palvelua full stack -periaatteella aina taustajärjestelmistä käyttöliittymiin, valvontaan ja ylläpitoon.

Oletko kokenut ohjelmistokehittäjä, joka innostuu niin koodaamisesta kuin DevOpsistakin? Saavatko laaja-alaiset ja monimutkaiset ongelmat aivonystyräsi liikkeelle? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, meillä on paikka juuri sinulle.

Työn kuvaus

Etsimme uutta tiimin jäsentä Elisan Software Services -osaston OC-ryhmään. Saat työkavereiksesi lahjakkaita kehittäjiä sekä operointiasiantuntijoita. Tiimimme tavoitteena on kehittää ja ylläpitää kiinnostavia palveluita sekä ulkoisille että sisäisille asiakkaillemme. Uudessa roolissasi olet aktiivisesti mukana palveluidemme kehittämisessä, valvonnassa, ylläpidossa sekä automatisoinnissa. Sinulla on täysi näkyvyys ohjelmistokehittämiseen ja operointiin sekä merkittävä mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteemme uusien ominaisuuksien kehittämisen sekä kehitystyön automatisoinnin kautta.

Tässä työssä käytät taitojasi luovalla ja monipuolisella tavalla yrityksemme toiminnan ytimessä. Pääset kehittämään tuotteita, joita Elisan yritys- ja organisaatioasiakkaat käyttävät joka päivä kommunikoidessaan omien loppuasiakkaidensa kanssa.

Ryhmämme on sijoittunut Elisan pääkonttoriin Helsingin Pasilassa, mutta meillä työskentely onnistuu joustavasti sieltä mikä toimii sinulle parhaiten – laiturin nokasta tai vaikkapa metsän siimeksestä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen rooliin, jossa pääset osallistumaan koko prosessiin aina kehityksestä automatisointiin. Luotamme ammattitaitoosi ja saat itsenäisen roolin, jossa voit vaikuttaa mihin suuntaan kehitystä viedään. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa käyttämiimme teknologioihin ja kannustamme sinua taitojesi kehittämiseen. Elisan palveluita käyttävät monet suuren organisaatiot ja pääset mukaan vaikuttamaan eturivistä näiden palveluiden kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä, esimerkiksi jollain seuraavista kielistä: C#, node.js, Java tai Javascript
  • Kokemusta devops teknologioiden parissa, esimerkiksi Jenkinsistä ja Robot Frameworkista
  • Haluat monipuolisen roolin, jossa saat koodata, suunnitella ja toteuttaa automatisointia sekä tehdä järjestelmävalvontaan liittyviä tehtäviä
  • Nautit itsenäisestä työskentelystä
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi

Jos sinulla on kokemusta myös joistain seuraavista osa-alueista, olemme todella innoissamme:

  • kokemus Microsoft .NET teknologioista, Windows Server -palvelimista sekä pilvipalveluista esim. Azure tai Google Cloud.
  • tietokantaosaaminen (erityisesti Oracle, Microsoft SQL Server)
  • kokemus testausautomaation kehittämisestä.
  • kokemus palveluiden monitoroinnista ja valvonnasta, esim. käyttäen Splunkia tai vastaavia järjestelmiä.

Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos haluat jutella roolista tarkemmin tai sinulle heräsi kysymyksiä, niin olethan yhteydessä Jussiin (jussi.ruutu@elisa.fi tai 0 505061617)

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus.