(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Olisiko sinunkin aika ottaa seuraava askel urallasi? Kiinnostaisiko työskennellä softakehittäjänä ketterässä tiimissä, joka kehittää uuden ajan digipalveluita. Haluaisitko käyttää nykyaikaisia teknologioita ja suunnitella käyttäjäystävällisiä palveluita sekä uudistaa vanhoja ratkaisuja vastaamaan nykyajan tarpeita. Oletko sinä uusi etsimämme Ohjelmistokehittäjä?

Olemme eri toimialojen asiakkaidemme digitalisaation mahdollistava rohkeiden uudistajien yhteisö. Rakennamme parempaa työelämää ja mahdollistamme ihmisten ja yritysten kasvua. Osana tätä tavoitettamme kutsumme ohjelmistokehittäjiä liittymään joukkoomme. Etsimme sinulle sinua kiinnostavan yrityksen puolestasi monipuolisesta ja jatkuvasti kasvavasta asiakasjoukostamme, joka koostuu startupeista Suomen suurimpiin yrityksiin.

Laajan asiakaskuntamme vuoksi sinulla on mahdollisuus päästä tekemään mielenkiintoisia projekteja niin vapaa-ajan ratkaisuiden kuin vaikka terveydenhuollon tai taloushallinnon ratkaisujenkin parissa. Kerro meille, mitä osaat ja mitä haluat tehdä, niin löydetään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu tulevaisuuden unelmatyöpaikaksi.

Sinä voit olla esimerkiksi ongelmanratkaisija, jota kiinnostavat uudet teknologiat ja sen tuomat mahdollisuudet. Tiimipelurina nautit työskentelystä alansa huippuosaajien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi haastavissa projekteissa. Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja pilkettä silmäkulmastakin sinulta saa löytyä. Voit toki olla vain oma itsesi..

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi haastavat ja sinua kiinnostavat projektit alansa johtavissa yrityksissä, modernit työvälineet ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen.

Ota ensimmäinen askel unelmasi työpaikkaa kohti olemalla yhteydessä! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Tomi Sivil, sähköpostitse tomi.sivil@barona.fi tai puhelimitse 0400 358 878.

Katso millaisia osaajia etsimme Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.