(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä
Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Etsimme uusia ja positiivisen asenteen omaavia työkavereita ohjelmistokehityksen tiimiimme Espoon Keilaniemeen

Työtehtävät

Kehität kanssamme pilvipalveluna toimivaa taloushallinnon ohjelmistoamme Procountoria. Ohjelmistokehityksen tiimiimme kuuluu yli 50 henkeä - kokonainen perhe kehittäjiä, testaajia, UX designereita ja järjestelmäasiantuntijoita, jotka tähtäävät yhdessä samaan maaliin.

Koodipohjamme on pääasiassa kirjoitettu Javalla ja hyödynnämme myös Vaadin-käyttöliittymää. Muita pääteknologioitamme ovat MySQL, Junit, Jenkins, Docker, Ansible ja Git.Mobiilikehityksessä hyödynnämme modernia JavaScriptiä Reactilla. Voit myös tutustua API-rajapintoihimme osoitteessa dev.procountor.com

Sovellamme -ajatusmallia ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti varmistaaksemme arjen sujuvuuden.

Lisäksi hyödyämme esimerkiksi Scrumia, Jiraa, Flowdockia, Confluencea ja Bitbucketia.

Edellytykset

Menestyksen avaimet
Toivomme sinulta vahvaa taustaa ohjelmistokehityksessä sekä halua kehittää itseäsi edelleen.

Sinulla on myös

  • Näyttöjä kovasta koodaamisosaamisesta
  • Tunnet relaatiotietokannat, SQL:än ja webbipohjaiset ohjelmistot
  • Olet taitava viestimään sekä suullisesti että kirjallisesti – suomeksi ja englanniksi

Arvostamme myös

  • Aikaisempaa kokemusta Javan tai Pythonin parista
  • Taloushallinnon tuntemusta
  • Kokemusta scrum-mallilla työskentelemisestä
  • Aiempaa kokemusta käyttämistämme teknologioista

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi sekä kysyt askarruttavista asioista mielelläsi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja
Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää ? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Jarmo Krohns vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse jarmo.krohns@finago.com  tai puhelimitse +358 50 569 6043

Kiinnostuitko ? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi . Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Jarmo Krohns
jarmo.krohns@finago.com  
+358 50 569 6043

Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi