(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (Web-/Mobiilisovellukset)(Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Black Woodpecker Software Oy on edistyksellinen ja kasvava ohjelmistotalo. Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää web- ja mobiilisovellusten suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Lisätietoja yrityksestä: https://bwsoftware.fi/.

Etsimme henkilöä osaksi tiimiä kehittämään ohjelmistokokonaisuuksia, joten työnkuva sisältää koko ohjelmistokehityskaaren. Myös itsenäiseen työhön on oltava valmiudet. Tärkeitä työvälineitä ja teknologioita työssä ovat NodeJS, React, SQL, Linux sekä vscode.

Tehtävä edellyttää osaamista ja innostusta ohjelmistokehityksestä sekä tärkeimpien työvälineiden tuntemuksen. Aiempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työssä saat vastuuta ja vapautta sekä työyhteisön vankkumattoman tuen. Yritys tarjoaa pitkäaikaisen työpaikan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ on kokopäivätyö ja työpiste sijaitsee Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Black Woodpecker Software Oy:lle.