(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, Virnex Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020
Etsimme asiakkaallemme, Virnex Oy:lle, ohjelmistokehittäjää mielenkiintoiseen ylläpidon ja pienkehityksen tehtävään pilvipalveluiden pariin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin enemmän nälkää ja halua kehittyä työssä. Tässä tehtävässä pääset osaksi kovaa kasvua tekevää IT-alan yritystä, jossa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi.
KUVAUS
Virnex on it-alan yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan erilaisia pilvipalvelu-ratkaisuja asiakkailleen. Tässä tehtävässä työskentelet pienkehityksen ja ylläpidon tehtävien parissa teleoperaattoriyritysasiakkaalle. Töitä tehdään pienessä ja tiiviissä asiantuntijoiden tiimissä. Pääteknologioina käytössä ovat Java, AWS, SQL ja Robot Framework, joista toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä
* Java, AWS, SQL ja Robot Framework -osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Lahti tai PK-seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Virnexin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Virnexistä täältä.