(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä verkkopalkan kehitykseen
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Etsimme tuotekehityksen ammattilaista työskentelemään Netvisor-palkanlaskennan ja Maventa-verkkopalkan kehitystiimissä. Työ on kokopäiväinen, vakituinen ja työskentelet osana itsenäistä kehitystiimiämme.

Ketä etsimme?

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

- Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, etenkin web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä
- Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
- Hyvää tietokanta- ja rajapintaosaamista
- Halu työskennellä osana nuorta tiimiämme
- Yritteliäs ja sinnikäs ote työskentelyyn

Tehtävässä menestymistä auttaa, jos sinulle ovat tuttuja termit: .net, SaaS, full-stack, Public Cloud, REST, Bootstrap, SOAP, Entity Framework, CI/CD. Kokemus näistä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus tehtävään.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme parin vuoden välein jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitystapahtuman merkeissä.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä. Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Lead Architect

Lähetä hakemuksesi 15.12.2019 mennessä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Janne Ihatsu, janne.ihatsu@visma.com, puh. 050 380 5746.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.