(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, työaikaratkaisut
Accountor HR Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Hei Ohjelmistokehittäjä, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Mistä on kyse?

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työaikaratkaisujen pariin Ohjelmistokehittäjää Jyväskylään! Työssäsi toimit osana 17 hengen tuotekehitystiimiä. Työ sisältää TyövuoroVelho-, TuntiVelho- ja MaraPlan Pro -palveluiden kehittämistä ja ylläpitoa.

Mitä odotamme sinulta?

Olet oikea henkilö tiimiimme, jos olet yhteistyökykyinen, pitkäjänteinen ja sitoutunut työhösi. Full Stack -kehityksessä PHP-, JavaScript- ja olio-ohjelmointikokemus on tehtävän kannalta välttämätöntä. Jos oikein saamme toivoa, hallitset myös seuraavia: relaatiotietokannat, HTML ja CSS. Edellä kerrotut osaamiset olet voinut kerryttää joko työhistorian pohjalta tai oman harrastuneisuutesi kautta. Tärkeintä on, että tuot ne meille esille!

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 8.3.2020. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Esimiehemme Mikko Virta vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta mikko.virta@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 050 386 5505.

Lähetä hakemus