(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä turvatekniikan tuotekehitykseen / Oy Hedengren Security Ab
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019


Teknologiaa huolettomaan elämään

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä, ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille sekä yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:lla on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa, Virossa Tallinnassa ja Norjassa Oslossa.

Haemme Oy Hedengren Security Ab:hen

Ohjelmistokehittäjää turvatekniikan tuotekehitykseen

Haluatko suunnitella ja kehittää turvateknisiä tuotteita? Tervetuloa tuotekehittäjäksi osaksi tiivistä R&D-tiimiämme. Tuo osaamisesi ja innostuksesi rentoon ja tavoitehakuiseen organisaatioon, joka toimii turvallisuusjärjestelmien innovaatioiden kärjessä. Näet kädenjälkesi suoraan toteutuksissa.

Vastuitasi voidaan muokata työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tehtävä kerrallaan tai heti ottaa vastuun oman tuoteryhmän suunnittelemisesta ja kehittämisestä. Tehtäväkenttä voi tarkentua esimerkiksi eri alustojen käyttöliittymiin tai sulautettuihin reaaliaikasovelluksiin ARM Cortex-M -ympäristössä. Alussa meille riittää, että C ja C++ ovat sinulle tuttuja työkaluja kouluprojektien ja/tai työkokemuksesi kautta.

Työkalujen hallinnan lisäksi luontainen uteliaisuus laitteiden sielunelämään, standardeihin ja dokumentteihin on toivottavaa. Sinulla on soveltuva koulutus sekä hyvä englannin kielen taito.

Tehtävä sopii hyvin oma-aloitteiselle henkilölle, jolla on kykyä itsenäiseen tekemiseen sekä kiinnostusta oppia muilta ja auttaa kollegaa. Teemme tuotekehitystiimissämme tiivistä yhteistyötä eri tuoteryhmien ja tehtäväalueiden yli sekä tuotehallinta- ja myyntiyksiköiden kanssa. Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme.

Hedengren Securityn menestys perustuu omaan tuotekehitykseen. Pääset työskentelemään kehittämiemme, alan johtavien turvallisuusjärjestelmien (rikosilmoitin, paloilmoitin, poistumisreittivalaistus, kulunvalvonta, työajanseuranta) parissa. Turvallisuusala on vakaa tulevaisuuden kasvuala, joka kehittyy nopeasti ja on täynnä mahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä junaradan varrella Espoon Kauklahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta viimeistään 28.1.2019. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Täytä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.